Akció!

Gardner Merev keretes merítő (88cmx65cm)

9,990 Ft 8,790 Ft

A Barbel/Specialist Pan Net-et a Gardner Tackle kizárólag a folyóvízi horgászoknak fejlesztette ki. A praktikus és rendkívül erős, úgynevezett ?csepp? kialakítású merítőhálóval még a legnagyobb márnák, nyurga pontyok és a kapitális keszegek szákolása sem okoz problémát.

Készleten

Cikkszám: SPN Kategóriák: , , ,

Leírás

A Barbel/Specialist Pan Net-et a Gardner Tackle kizárólag a folyóvízi horgászoknak fejlesztette ki. A praktikus és rendkívül erős, úgynevezett “csepp” kialakítású merítőhálóval még a legnagyobb márnák, nyurga pontyok és a kapitális keszegek szákolása sem okoz problémát. Merev és strapabíró vázzal rendelkezik, amely bizalmat ad bármely körülmények között. A merítő gyártásnál csak a legkiválóbb minőségű alapanyagokat használták fel, köszönhetően a magas szintű gyártási technológiának. A keret alsó részén található “villa” alakú rész pontos és precíz megmunkálása egy életre szóló minőséget képvisel.

 

A szuper lágy, puha és halbarát anyagból készült hálórész csomómentes varrásokkal készült, így teljes biztonsággal használható. A halat a merítés során 100%-ban megvédi az esetlegesen ebből fakadó sérülésektől. 60cm-es optimális mélysége kiválóan megtartja még a legnagyobb folyóvízi halakat is, így még a kritikus helyzetekben is. A háló peremén egy masszív és kopásálló szövet található, amely mereven tartja a keretet. Ez óriási jelentőséggel bír, hisz ez megakadályozza, hogy a nagy terhelések során a háló elszakadjon. Fantasztikus ár és érték aránnyal bír.

 

Figyelem! A merítőháló fej kizárólag csak önmagában kerül forgalomba, de a villa alakú részén található szabványos menet minden típusú nyélhez tökéletesen használható.

 

Mérete: a legszélesebb pontnál: 88cm x 65cm

További információk

Márkák

Gardner

Black Friday

Merítők, kiegészítők

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Merev keretes merítő (88cmx65cm)” értékelése elsőként

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.