Tubertini Vertigo 5500 feeder-match orsó

42,990 Ft

Az orsó testének méretét a lehető legjobban lecsökkentették, így egy könnyű, ám megbízható, nagy házzal és dobbal rendelkező orsót vehetünk kézbe. A megbízható japán minőség most mindenki számára elérhetővé válik, ugyanis a Tubertini orsók a méltán híres Ryobi cég konstrukciói. Letapadásmentes fékrendszer, elegáns külső és rendkívül magas műszaki színvonal jellemez minden egyes darabot.

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

Az orsó testének méretét a lehető legjobban lecsökkentették, így egy könnyű, ám megbízható, nagy házzal és dobbal rendelkező orsót vehetünk kézbe herunterladen. A megbízható japán minőség most mindenki számára elérhetővé válik, ugyanis a Tubertini orsók a méltán híres Ryobi cég konstrukciói. Letapadásmentes fékrendszer, elegáns külső és rendkívül magas műszaki színvonal jellemez minden egyes darabot etiketten vorlagen zumen.

A Tubertini elsősorban arra törekszik, hogy tökéletes minőségű termékeket gyártson és forgalmazzon. Céljuk, hogy mindenki számára öröm legyen a horgászat és ennek alapja a megfelelő minőségű termék download multiple files at once. A cég logója alatt található “High quality” felirat éppen ezt az üzenetet hordozza magában. A Tubertini Vertigo a match-, feeder-, és pergetőbotos horgászok álma adobe acrobat reader download for free german. A 7+1 csapágyas, fémből készült, rendkívül masszív és precíz szerkezet különlegessége, hogy létezik 5500-as méretben is, ami nagy távolságban történő horgászatnál jelent óriási előnyt programm zum downloaden von videos. Fém dobbal gyártott termék. 3500, 5500-as méretben kapható. Áttétele 5,0:1.

Csapágyas: 7+1

Fékerő: 5kg

Áttétel: 5.1:1

További információk

Csapágyak (db)

7+1

Márkák

Tubertini

Méret

5500

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tubertini Vertigo 5500 feeder-match orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .