Maros Mix Erdei Attila Trinity feeder 360cm Médium akció

29,990 Ft

Tipikusan magyar vizekre, magyar halfaunára kifelójlesztett feeder bot a világbajnok Erdei Attila szakértelmével, mely tökéletesen tud alkalmazkodni halfajtól függően. Ez az érzékeny, vékony feeder bot keveréke karbonanyag használatával készült, ami a ponty és a dévérhorgászathoz kívánatos akciót messzemenően biztosítja. A megerősített csatlakozások növelik a bottest erejét, a három különböző érzékenységű spicc kiváló kapásérzékenységet biztosít.

Leírás

Tipikusan magyar vizekre, magyar halfaunára kifejlesztett feeder bot a világbajnok Erdei Attila szakértelmével, mely tökéletesen tud alkalmazkodni halfajtól függően. Ez az érzékeny, vékony feeder bot keveréke karbonanyag használatával készült, ami a ponty és a dévér horgászathoz kívánatos akciót messzemenően biztosítja. A megerősített csatlakozások növelik a bottest erejét, a három különböző érzékenységű spicc kiváló kapásérzékenységet biztosít.

Szállítási hossz

12ft / 3,60m – 182cm

Gyűrűk anyaga: SIC

Anyaga: nagy modulusú carbon

Tagok száma: 2+3db

További információk

Márkák

Maros Mix, Tubertini

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Maros Mix Erdei Attila Trinity feeder 360cm Médium akció” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .