Tubertini Supercast 8000 távdobó orsó

38,990 Ft

A megbízható japán minőség most mindenki számára elérhetővé válik, ugyanis a Tubertini orsók a méltán híres Ryobi cég konstrukciói. Letapadásmentes fékrendszer, elegáns külső és rendkívül magas műszaki színvonal jellemez minden egyes darabot.

Leírás

A megbízható japán minőség most mindenki számára elérhetővé válik, ugyanis a Tubertini orsók a méltán híres Ryobi cég konstrukciói. Letapadásmentes fékrendszer, elegáns külső és rendkívül magas műszaki színvonal jellemez minden egyes darabot. A Tubertini elsősorban arra törekszik, hogy tökéletes minőségű termékeket gyártson és forgalmazzon. Céljuk, hogy mindenki számára öröm legyen a horgászat és ennek alapja a megfelelő minőségű termék. A cég logója alatt található “High quality” felirat éppen ezt az üzenetet hordozza magában. A Tubertini Supercast 8000 egy megbízható távdobó orsó. Tekintélyes dobátmérővel rendelkezik, ami a bojlis- és feederező horgászatnál (bizonyos szituációkban) elengedhetetlen.

 

 

Méret: 80
4+1 csapágy
Metal Royal eloxált orsóház
holtjátékmentes, tűgörgős visszaforgásgátló
precíz elsőfék
fékerő: 12 kg
eloxált távdobó dob
Áttétel: 3,9:1
Zsinórkapacitás: 0,40 mm / 200 m
Tömeg: 720 g

További információk

Márkák

Tubertini

Méret

8000

Csapágyak (db)

4+1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tubertini Supercast 8000 távdobó orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..