Tubertini Azteka elsőfékes pergető orsó

ubertini Azteka egy régi kedvenc. Megbízható működése miatt élversenyzők is előszeretettel használják match- és feederbotos horgászatokhoz, de a mély dobbal ellátott változatok kiválóak pergetéshez is. A 8 csapágyas, grafitházas orsó 30-as és 40-es méretben kapható. Áttétele 5,0:1.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

A megbízható japán minőség most mindenki számára elérhetővé válik, ugyanis a Tubertini orsók a méltán híres Ryobi cég konstrukciói. Letapadásmentes fékrendszer, elegáns külső és rendkívül magas műszaki színvonal jellemez minden egyes darabot. A Tubertini elsősorban arra törekszik, hogy tökéletes minőségű termékeket gyártson és forgalmazzon. Céljuk, hogy mindenki számára öröm legyen a horgászat és ennek alapja a megfelelő minőségű termék. A cég logója alatt található “High quality” felirat éppen ezt az üzenetet hordozza magában.

 

A Tubertini Azteka egy régi kedvenc. Megbízható működése miatt élversenyzők is előszeretettel használják match- és feederbotos horgászatokhoz, de a mély dobbal ellátott változatok kiválóak pergetéshez is. A 8 csapágyas, grafitházas orsó 30-as és 40-es méretben kapható. Áttétele 5,0:1.

További információk

Méret

3000, 4000

Márkák

Tubertini

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tubertini Azteka elsőfékes pergető orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .