Trakker – Tempest Air Bivvy sátor

220,870 Ft

A Tempest Air azoknak a horgászoknak készült, aki csak mindössze egy-két napot, esetleg egy éjszakát tudnak a vízparton tölteni és ennek ellenére mégis maximális komfortra vágynak. A Tempest Air tulajdonképpen a Tempest sátor kisebbik testvére, amely egy új fejezetet nyitott a sátrak történetében.

Elfogyott

Cikkszám: 201500 Kategóriák: ,

Leírás

A Trakker Tempest Air sátrára még inkább igaz az a mondás, hogy a kevesebb néha több, hisz kis mérete ellenére rendkívül jó helykihasználtsággal rendelkezik Download itunes mac. Az új Brolly rendszerű fél sátor tökéletes alternatívát kínál, kompromisszumok nélkül. A Tempest Air azoknak a horgászoknak készült, aki csak mindössze egy-két napot, esetleg egy éjszakát tudnak a vízparton tölteni és ennek ellenére mégis maximális komfortra vágynak anno 1602 vollversion kostenlos chip. A Tempest Air tulajdonképpen a Tempest sátor kisebbik testvére, amely egy új fejezetet nyitott a sátrak történetében.

 

A fejlesztők a design és funkcionalitás tekintetében egy következő szintre léptek a megalkotásával mp3 dateien auf iphone downloaden. A forradalmian új, szabadalmaztatott patent rendszer segítségével szinte pillanatok alatt, rendkívül gyorsan, minimális erőfeszítés nélkül felállítható bücher kostenlos herunterladen kindle. A zseniális tervezésű oldalfalainak köszönhetően maximálisan kihasználható a belterülete. Ultra erős kialakításánál fogva még a legnagyobb viharnak, a legmostohább időjárási körülményeknek is ellenáll download films wdr mediathek. Magas használati értékét még inkább kiemeli, hogy az erős, strapabíró és vízlepergető AQUATEXX (Trakker saját fejlesztés) anyagból készült youtube als audioen. A sátor alap tartozéka a vastag aljzat, a nagy teljesítményű leszúró cövekek, és a hordtáska. Egy személyes változatban, pontos varrási illesztésekkel, egy életre szóló minőségben kerül forgalomba musik legal aus dem internet herunterladen.

 

 

Méret:

Magasság: 130cm

Szélesség: 285cm

Hosszúság: 240cm

Szállítási méret: 128cm x 22cm

Súly: 6kg

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trakker – Tempest Air Bivvy sátor” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .