Trakker – Sanctuary Half Moon halmérő

12,077 Ft

A Sanctuary Half Moon Weigh Sling nem más, mint egy ?félhold? alakú mérlegelő zsák. Tudatos tervezésénél fogva tulajdonképpen kettő az egyben, hisz mérlegelésre és halvisszaengedésre is tökéletesen használható.

Cikkszám: 213413 Kategóriák: ,

Leírás

A Sanctuary Half Moon Weigh Sling nem más, mint egy ?félhold? alakú mérlegelő zsák. Tudatos tervezésénél fogva tulajdonképpen kettő az egyben, hisz mérlegelésre és halvisszaengedésre is tökéletesen használható. A speciális igényeknek minden tekintetben megfelelő ?zsák? a fotózásig vagy éppen a hal visszaengedéséig a lehető legnagyobb biztonságban tartja még a legnagyobb méretű pontyot is.

 

A rendkívül sűrű szövésű, halbarát anyagból készült hálójának köszönhetően a ponty sokkal nyugodtabban viseli az átmeneti rabságot. Az ízléses Sanctuary Safety Half Moon Weigh Sling erős, robusztus és strapabíró hevederekkel, ergonomikus kialakítású kényelmes fogantyúkkal, kerül forgalomba.

 

Méret: 49cm x 50cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trakker – Sanctuary Half Moon halmérő” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .