Trakker – NXG ruhás táska

15,197 Ft

A Clothes Tube a Trakker Products fantasztikus terméke, amely praktikus tárolást biztosít a ruhák számára. A hosszabb horgásztúrák szempontjából óriási jelentőséggel bír, ugyanis kialakításánál fogva, az egyik részében a piszkos, míg a másikban a tiszta ruhákat tehetjük.

Elfogyott

Cikkszám: 204917 Kategóriák: ,

Leírás

A Clothes Tube a Trakker Products fantasztikus terméke, amely praktikus tárolást biztosít a ruhák számára. A hosszabb horgásztúrák szempontjából óriási jelentőséggel bír, ugyanis kialakításánál fogva, az egyik részében a piszkos, míg a másikban a tiszta ruhákat tehetjük. A belsejében lévő elválasztó panel pedig gondoskodik arról, hogy a ruhák még véletlenül se keveredjenek egymással. A henger alakú táska mindkét fele cipzárral jól zárható. Ezeket még a megfelelő emblémával is ellátták, így biztosak lehetünk abban, hogy, a táska melyik felében mit is tárolunk.

 

A Clothes Tube kialakítása szempontjából rugalmas belső résszel rendelkezik, így még a nagyobb méretű téli kabátok, nadrágok elhelyezése sem okoz majd problémát. A nagy teherbírású, ötletes táska anyagánál fogva nem engedi át sem a kellemetlen szagokat sem pedig az esetleges vizes ruhák nedvességét. Ez a hosszabb utazások során mindenképpen óriási jelentőséggel bír. Pontos varrási illesztésekkel, két utas cipzárral, hímzett emblémával, párnázott fogantyúval, és a már jól ismert NXG minőségben kerül forgalomba.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trakker – NXG ruhás táska” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .