Trakker – Levelite Bed horgászágy

162,487 Ft

A Levelite Bad a Trakker Products 2013-ban debütált újdonsága, amellyel egy új korszak kezdődött el a horgász ágyak történetében. Az ötletes kivitelezésű kényelmi felszerelés, mint az a nevéből is következik egy teljes vízszintes (levelite) sík fekvőfelülettel rendelkezik.

Cikkszám: 217115 Kategóriák: ,

Leírás

A Levelite Bad a Trakker Products 2013-ban debütált újdonsága, amellyel egy új korszak kezdődött el a horgász ágyak történetében. Az ötletes kivitelezésű kényelmi felszerelés, mint az a nevéből is következik egy teljes vízszintes (levelite) sík fekvőfelülettel rendelkezik. Többek között ennek, valamint egy vastag és rendkívül puha gyapjú borítású matracnak köszönhetően állandó komfortérzetet, fantasztikus és magas szintű kényelmet biztosít bármely körülmény között.

 

A Levelite Bad hihetetlenül könnyű, hisz súlya mindössze 9,6 kg, de ennek ellenére robusztus és strapabíró acél- alumínium vázszerkezettel látták el. Különleges tulajdonsága, hogy a csuklós mechanizmusánál fogva egy mozdulattal szétnyitható, így az elavult műanyagkerék már a múlté. A kompakt, ízléses és kivételes minőséggel rendelkező ágyat könnyű szállítani, hisz nincsenek rajta kilógó részek, amelyek a szállítás során esetleg zavaróak lehetnek.

 

Egyediségét tükrözi, hogy feszítő rendszerének köszönhetően sokkal kisebbre összecsukható, mint konkurens társai. Óriási előnye, hogy akár még a hálózsákkal együtt is szállítható, ami az autóban jelentős helymegtakarítást eredményez. (nem kell külön helyet szorítani a hálózsáknak) Az ágyon 6db teleszkópos láb is helyet kapott, amelyek állítása egy gombnyomással működő szabadalmazott rendszer segítségével valósíthatók meg. A Trakker Products ezzel a termékkel ismételten egy maradandód alkotott, ezért büszkén kijelenthető, hogy a cég szlogenje a ONE STEEP A HEAD ( mindig egy lépéssel mások előtt) nem véletlen.

 

Méret:

Nyitott helyzetben:

214cm x 88cm

 

Szállítási helyzetben:

76cm x 88cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trakker – Levelite Bed horgászágy” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .