0
Your Cart

Első számú funkciója a PPS (Power-On Protection System), amely megakadályozza a véletlen bekapcsolásokat, ezáltal növeli az akkumulátor élettartamát. Ez a funkció biztosítja, hogy a jelzők mindig használatra készek legyenek, amikor szüksége van rájuk, és soha nem kell attól tartania, hogy egy kritikus pillanatban lemerülne.

A dB-Mag Roller 8 precíziós mágnessel és egy nagy teljesítményű O-gyűrűvel rendelkezik, amely minden körülményre valós jelzést biztosít. Minden érzékenységi beállításba beépítettük az ISM-et (Intelli-Sense Mode). Ez a funkció kiküszöböli a téves jelzéseket, lehetővé téve a hatékony horgászatot szélsőséges esetekben.

Masszív ABS időjárásálló tokkal és akkumulátorrekesszel készült. A digitális áramkör és a belső alkatrészek időjárásállósága tovább biztosítja, hogy ezek a jelzések minden körülmények között megbízhatóan működjenek.

Az ezekbe a jelzőkbe beépített SRT (Sync-connect Receiver Technology) a nagy hatótávolságú és az akadályozott jelek optimalizálására szolgál. Ez a fejlett technológia biztosítja, hogy mindig erős és megbízható jelet kapjon, függetlenül a tereptől vagy az útjában lévő akadályoktól.

A jelzők Tru-tone kónuszos hangszóróval rendelkeznek a hangos frekvencia továbbításához, valamint kettős ereszkedésű hangvisszacsökkentő differenciálművel a fokozott hangjelzés érdekében.

A kettős szuperfényes, többszínű LED-ek segítségével könnyedén válthat pirosról, zöldről, kékről, sárgáról, liláról és fehérről. A betekintési LED pozicionálás tovább javítja a vizuális jelzést az oldalsó nézeti pozíciókból.

Egyérintéses éjszakai fény funkcióval rendelkezik, folyamatosan villogó LED előrejelzés, villogó LED visszajelzés, dedikált hangerőszabályzó gomb (8 hangerő-beállítás, beleértve a csendes hangerőt is), hangszínszabályzó gomb (8 hangbeállítás), érzékenységvezérlő gomb (8 érzékenységi beállítások), tápcsatlakozó (2,5 mm) a világító jelzőfényekkel és az alacsony akkumulátorszintre való figyelmeztetéssel történő használatra.

Egyetlen PP3-9V akkumulátort igényelnek, így könnyen használhatók és karbantarthatók. Az egyetlen 9 V-os áramforrás hosszabb élettartamot és jobb jelet biztosít.

Elem behelyezése:

Első lépésként a csavart távolítsuk el a hátlapról a mellékelt csavarhúzóval és óvatosan csúsztassuk le a hátlapot. Helyezzük be a 9 voltos elemet. A jelző hanggal és kétszer felvillanó led fénnyel jelez ha jól helyeztük be az elemet. Helyezzük vissza a hátlapot és csavarozzuk vissza.

Jelző bekapcsolása:

Nyomja meg a bekapcsoló gombot majd engedje el, aztán nyomja meg és tartsa 3mp-ig, a jelző fel fog villanni kétszer, majd hanggal is jelezni fog kétszer.

Kikapcsoláshoz tartsa nyomva 3mp-ig a gombot.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trakker DB7-R Bite Alarm – Kapásjelző” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Trakker DB7 R Bite Alarm Kapasjelzo
Trakker DB7-R Bite Alarm – Kapásjelző

45,990 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×