Trakker – Cayman Bivvy sátor

A Cayman Bivvy a Trakker Products rendkívül elegáns és jól megtervezett sátra, mely kategóriájában új mércét állít fel a konkurens termékekkel szemben. Formájának és praktikus kialakításának köszönhetően maximális helykihasználtságot biztosít.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Cayman Bivvy a Trakker Products rendkívül elegáns és jól megtervezett sátra, mely kategóriájában új mércét állít fel a konkurens termékekkel szemben. Formájának és praktikus kialakításának köszönhetően maximális helykihasználtságot biztosít. A tágas belső tér lehetővé teszi, hogy az ágy és a fontosabb kiegészítő felszerelések kényelmesen elférjenek egymás mellett. Felépítése miatt pillanatok alatt felállítható, így ezzel jelentős idő takarítható meg.

 

A gyors helyváltoztatást igénylő horgászatok első számú választása. Mint minden Trakker sátor, a Cayman is kiváló minőségben kerül forgalomba, és természetesen egy életre szól. A Cayman tartozékai a strapabíró leszúró cövekek, a nagyméretű szúnyoghálóval és ?ablakkal? felszerelt ajtó, az erős és nehéz alj, a merevítő rudak, valamint a hordtáska. Elérhető egy illetve két személyes változatban is.

 

 

Méret:

1 személyes:

Magasság: 122cm

Szélesség: 260cm

Hosszúság: 205cm

 

2 személyes:

Magasság: 150cm

Szélesség: 305cm

Hosszúság: 230cm

 

Súly:

1 személyes: 5,3kg

2 személyes: 6,1kg

 

Szállítási méret:

1 személyes: 145cm x 22cm

2 személyes: 130cm x 26cm

 

 

További információk

Tipus

1 személyes, 2 személyes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trakker – Cayman Bivvy sátor” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .