Trakker Cayman Bivvy V2 sátor

96,990 Ft

A Trakker Products újdonsága a Cayman Bivvy V2, amely a már jól ismert és népszerű harmonika rendszerű sátort továbbfejlesztett, megújult változata. A rendkívül elegáns és jól megtervezett sátor, kategóriájában új mércét állít fel a konkurens termékekkel szemben.

Kategóriák: ,

Leírás

A Trakker Products újdonsága a Cayman Bivvy V2, amely a már jól ismert és népszerű harmonika rendszerű sátort továbbfejlesztett, megújult változata. A rendkívül elegáns és jól megtervezett sátor, kategóriájában új mércét állít fel a konkurens termékekkel szemben. Formájának és praktikus kialakításának köszönhetően maximális helykihasználtságot és tágas belső teret biztosít. Ennél fogva az ágy és a fontosabb kiegészítő felszerelések kényelmesen elférnek egymás mellett. Felépítésénél és könnyű súlyánál fogva pillanatok alatt felállítható, így ezzel jelentős idő takarítható meg. A gyors helyváltoztatást igénylő horgászatok első számú választása. Egyedi tulajdonsága, hogy az erős és strapabíró, 10000 mm vízoszlop-nyomásnak megfelelő, legújabb fejlesztésű 210D Polyester anyagból készült. Mint minden Trakker sátor, a Cayman is kiváló minőségben kerül forgalomba, így természetesen egy életre szól. A Cayman tartozékai a strapabíró leszúró cövekek, a nagyméretű szúnyoghálóval és ?ablakkal? felszerelt ajtó, az erős és nehéz alj, a merevítő rudak, valamint a hordtáska. Külön opcióként téli ponyva és ?átlátszó ablak? is vásárolható hozzá.

Méret:
Magasság: 140cm
Szélesség: 310cm
Hosszúság: 230cm
Szállítási méret: 135cm x 28cm
Súly: 6,2kg

További információk

Márkák

Trakker

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trakker Cayman Bivvy V2 sátor” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .