Trabucco Maxxis SK nyeletőfékes orsó

42,990 Ft

Extrém méretű alumínium távdobó dobbal , a nagy távolságú horgászatokhoz tervezett nyeletőfékes orsó. 7+ 1 rozsdamentes csapágy, egy anyagból kovácsolt, nagy teherbírású ergonomikus acél hajtókar, és a precízen szabályozható,letapadásmentes  nagy lamellás fékrendszer, végtelen csigás dobemelőrendszer és a könnyített alumínium ház biztosítja a megbízható működést a legkiélezettebb helyzetekben is.

Leírás

Extrém méretű alumínium távdobó dobbal , a nagy távolságú horgászatokhoz tervezett nyeletőfékes orsó. 7+ 1 rozsdamentes csapágy, egy anyagból kovácsolt, nagy teherbírású ergonomikus acél hajtókar, és a precízen szabályozható,letapadásmentes  nagy lamellás fékrendszer, végtelen csigás dobemelőrendszer és a könnyített alumínium ház biztosítja a megbízható működést a legkiélezettebb helyzetekben is. Ultra könnyű grafit pótdobbal kerül forgalomba.

A pontyhorgászok nagy kedvence már közel hat éve folyamatos gyártás alatt áll, a  kifogyhatatlan igények következtében. Kiegészítés: A zsinór tökéletes vezetéséről a csapágyazott zsinórvezető görgő gondoskodik.

További információk

Márkák

Trabucco

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trabucco Maxxis SK nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .