Trabucco – Hornet XTC távdobó orsó

22,300 Ft

A TRABUCCO HORNET XTC egy nagy kapacitású, magas megbízhatóságú surf casting orsó első osztályú minőségben. Az alumíniumból készült dob 480 m 0,30-as zsinór tárolására képes és úgy alakították ki, hogy a nagyobb távolságú dobásokra és a behúzós módszerhez is jó választás legyen.

Elfogyott

Cikkszám: 033-84-990 Kategóriák: , ,

Leírás

app zum downloaden von videos iphone

A TRABUCCO HORNET XTC egy nagy kapacitású, magas megbízhatóságú surf casting orsó első osztályú minőségben. Az alumíniumból készült dob 480 m 0,30-as zsinór tárolására képes és úgy alakították ki, hogy a nagyobb távolságú dobásokra és a behúzós módszerhez is jó választás legyen skype voor windows 10. A finom, precíziós működést, 6 db görgős és egy darab síkócsápágy alkalmazása teszi lehetővé.

 

A zsinór felcsévélése nagyon egyenletes, köszönhetően a Worm Shaft hajtásnak és a lassú oszcillációt biztosító rendszernek (SOS – slow oscillation system) herunterladen. Az orsó tartozéka a grafitból készített pótdob.

 

Áttétel: 4,7:1

Behúzás: 105 cm

Csapágy: 6+1

Tömeg: 755 gramm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trabucco – Hornet XTC távdobó orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .