Trabucco GNT-X36 Plusz narancs versenyláda

224,990 Ft

A GNT jelzés már régóta jól ismert a Trabucco márkát kedvelők körében és és azonnal jelzi, hogy egy minőségi termékkel állunk szemben. Az X-36 a láb átmérőre utal. A 36 mm-re növelt láb átmérő drasztikusan megnövelte a láda stabilitását.

Cikkszám: 116-20-060 Kategóriák: ,

Leírás

A GNT jelzés már régóta jól ismert a Trabucco márkát kedvelők körében és és azonnal jelzi, hogy egy minőségi termékkel állunk szemben. Az X-36 a láb átmérőre utal. A 36 mm-re növelt láb átmérő drasztikusan megnövelte a láda stabilitását. Ez nagymértékben emeli a komfort érzetet, aminek következtében a horgász sokkal jobban tud koncentrálni arra, amiért tulajdonképpen a vízpartra ment. És miért PLUS ? Azért mert még az XXXL-es méretű horgászokat is bírja ! A Trabucco jó nagy követ dobott a horgász versenyládák piacának tavába, amikor megalkotta a GNT-X36 ládát. És ez a kő jó nagyot csobbant. A megnövelt lábátmérő olyan stabilitást ad a ládának, hogy az embernek az az érzése, hogy egy beton parton ül. Ehhez hozzátéve a legújabb technikai megoldásokat és az anyagválasztást és nem utolsó sorban a kinézetet – amiben az olaszok mindig is nagyon jók – nem lehet csodálkozni azon, hogy a láda angliai bemutatkozásán óriási feltűnést és nagy sikert aratott. Aztán a különleges részletek. A lábrögzítő csavar 180 fokban elforgatható, ami elsősorban a szállításkor nagyon praktikus, mivel ezek a csavarok a beforgatás után nem állnak ki az összecsomagolt láda síkjából. A láda mellett rengeteg kiegészítő tágítja a lehetőségeket így minden horgász tovább bővítheti a környezetét saját ízlése szerint. Tulajdonságok:

-6 db 36mm átmérőjű láb. Ezekből az első 4 db teleszkópos, a két hátsó láb egyikén szintező dugóval, a másikon egy menetes dugóval. Erre akár egy ernyő is gyorsan rögzíthető. Az első négy láb dugóval lezárt, melyet eltávolítva újabb rögzítési pontok válnak elérhetővé

-Széles, önbeálló sártappancsok

-Keretbe csúsztatható alumínium lábtartó

-Jó fogású rögzítő csavarfejek

-Botvégtartóval ellátott párnázott ülőke, mely a keret színével harmonizál

-Két szintező. Egy darab az egyik hátsó lábon, a másik a keret hátsó részén

-Állítható vállpánt

-Az ülőke alatt két fiók. Az egyik 4 cm mély, az oldalfiók pedig 2 cm mély.

-Az alsó – kivehető – fiók modul 3 szintes. A felső szint 4+2 cm, a középső 4cm, az alsó pedig 2 cm mély.

– Az alsó fiókok ülőke alá is tehetők, így az üléspozíció széles skálán állítható.

További információk

Márkák

Trabucco

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trabucco GNT-X36 Plusz narancs versenyláda” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .