Trabucco GNT Pro Match Station versenyláda

189,990 Ft

A TRABUCCO GNT STATION PRO versenyládája, Európa legjobb match horgászainak és a Trabucco szakembergárdájának együttes gyümölcse.
A könnyű, ugyanakkor nagyon merev 3 szintű keret biztosítja a stabilitást és a biztonság érzetet, amit a ládán ülve magunk is megtapasztalhatunk.
A változtatható hosszúságú lábak rögzítése a hosszú ideig tesztelt gyorszárakkal történik.

Elfogyott

Cikkszám: 116-00-580 Kategóriák: ,

Leírás

A TRABUCCO GNT STATION PRO versenyládája, Európa legjobb match horgászainak és a Trabucco szakembergárdájának együttes gyümölcse.
A könnyű, ugyanakkor nagyon merev 3 szintű keret biztosítja a stabilitást és a biztonság érzetet, amit a ládán ülve magunk is megtapasztalhatunk cd alben kostenlos downloaden.
A változtatható hosszúságú lábak rögzítése a hosszú ideig tesztelt gyorszárakkal történik. Ezek használata nagyon egyszerű, gyors, kényelmes és nem kell csavarokkal rögzíteni a lábakat herunterladen konjungation! A nagy méretű sártappancsok biztosítják, hogy a láda a legkülönbözőbb minőségű talajon is képes legyen stabilan állni.

 
Az egyes tároló modulok kialakításánál a fő szempont a rendelkezésre álló hely legjobb kihasználása volt insta stories. Ennek megfelelően a különböző szinteken találhatunk tárolórészeket oldalfiókot. Az előre kihúzható fiókok esetén pedig, a saját igényünk szerint szeparálhatjuk a rendelkezésre álló teret herunterladen.
A kényelmet a speciális kialakítású géllel töltött ülőfelület és a nagyon jól pozicionált bottartó garantálja, amelyek együtt biztosítják a hát megfelelő pozícióját  még a hal fárasztása során is alte osx version downloaden.

 
A lábtartó kialakításánál fő szempont a kényelem és a biztonság volt, amit a speciális bordázat és perforáció biztosít download minecraft realm. Ez a kialakítás nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy kiküszöböljük a lábtartók legnagyobb hibáját, a csúszósságot. A láda számtalan kiegészítővel bővíthető a mindenkori igényeknek megfelelően thunderbird alte version herunterladen.

 

 

Mindent összevetve a TRABUCCO GNT STATION PRO ládája az egyik legjobb, ami ma elérhető. Könnyű, kényelmes, biztonságos word 2010 kostenlos downloaden chip.

 

 

Tulajdonságai:

Powerfibre és 6015 Aluminium keret
Csúszásgátló lábtartó
Kivehető tárolóló modul
2 előre kihúzható fiók, osztható rekeszekkel
3 kelléktároló tálca
Teleszkópos láb gyorsrögzítő rendszerrel
Nagyméretű sártappancsok
3 db beépített vízmérték
Párnázott, géllel töltött ülőfelület
Párnázott és állítható vállszíj a könnyű szállíthatóság érdekében

 

Rendelésre: Szállítási idő 2-5 munkanap

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trabucco GNT Pro Match Station versenyláda” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .