Trabucco Castforce Surf SA 10000 távdobó orsó

48,500 Ft

A Trabucco Castforce ezen eszközök közé tartozik. A könnyű hybrid test mindössze 760 g még a 10000-es méret esetében is, hybrid elnevezését pedig onnan kapja, hogy a ház egy része grafit, míg másik része alumínium (mint pl. a rögzítőtalp). Az alumíniumból készült dob kifejezetten kúpos kialakítású a jobb dobások érdekében, de a hajtókar is alumíniumból készül.

Elfogyott

Leírás

A tengeri Surf horgászatot a homokos part, a nagy hullámok és a levegőben is megtalálható sótartalom jellemzi…éppen ezért kemény és hibátlan technika szükséges a tökéletes eszközökhöz amazon folgen downloaden. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy csak tengeri horgászatra alkalmas a legújabb nagyhalas Trabucco orsó. Méreténél fogva egyre inkább kedvelt a tengeri nagy csatákra tervezett orsó bojlis horgászatra való használata einkommensteuer programm 2015 kostenlos downloaden. Ami a tengervizet is bírja, az mindent kibír !
A Trabucco Castforce ezen eszközök közé tartozik. A könnyű hybrid test mindössze 760 g még a 10000-es méret esetében is, hybrid elnevezését pedig onnan kapja, hogy a ház egy része grafit, míg másik része alumínium (mint pl wdr video downloaden. a rögzítőtalp). Az alumíniumból készült dob kifejezetten kúpos kialakítású a jobb dobások érdekében, de a hajtókar is alumíniumból készül download google picasa photos. A 8 golyóscsapágy és a visszaforgásgátló görgőscsapágya rendkívül sima futást eredményez.

 

Csigatengely rendszere kiváló zsinórrakást biztosít, mely a kúpos dobbal együtt rendkívül jó dobástávolságot eredményez microsoft games. A grafitból készült pótdob anyagától eltekintve ugyanolyan specifikációval rendelkezik, mint az alumínium dob.

 

035-08-100 4,1:1(102) 8+1 0,300-275 m 10000 760 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trabucco Castforce Surf SA 10000 távdobó orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .