Top-Mix kerámia pengés fonott vágó olló

3,990 Ft

Bandi barátom adta kölcsön egy pergetés folyamán ezt a kerámia pengés ollót. Annyira jónak bizonyult, hogy nem tudtam betelni vele, csak vágtam vágtam és vágtam. Vártam, hogy hibázzon, de nem tette. Biztosan állítom, hogy jelenleg a piac legjobb horgászollója, nagyon nagy márkákat maga mögé utasít! Gratula Top-Mix. És köszönjük.

Cikkszám: tm_keramia Kategóriák: ,

Leírás

Sok és sokfajta vágóeszközt kínáltak már a horgászoknak a fonott zsinórok tökéletes és probléma mentes vágásához, de valljuk be, eddig nem sikerült igazán jó eszközt biztosítani ehhez. A TOP MIX viszont most egy tökéletes, legalább is az eddigieknél mindenképpen tökéletesebb, eszközt kínál a horgászok részére, a kerámia anyag vágópengékkel ellátott ollót. Ennél az ollónál nem fordul elő, hogy elmegy az éle (ha csak el, vagy ki nem törik) és nem vágja a fonott zsinórt. Nem kell bosszankodni, hogy a nemrég megvásárolt olló, vagy fogó már a tizedik vágás után csak maszatolja a vékony fonott zsinórt. A kerámia ollónál ilyen probléma nem fordulhat elő. Természetesen az ollóval más zsinórok is vághatók. A kerámia vágópengék rozsdamentes acélból készült rugós házba vannak befogva, így a rozsdásodás veszélye sem állhat fent. Íme tehát egy tökéletes és örökös eszköz a fonott zsinórok vágásához a TOP MIX-től.

FIGYELEM!

A kerámia pengék ridegek, így könnyen eltörhetnek, például ha kőre ejtjük az ollót.

További információk

Márkák

Top Mix

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Top-Mix kerámia pengés fonott vágó olló” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .