Sufix 832 fonott zsinór ajándék napszemüveggel – 120 m – zöld

Szuper ajánlatban a Sufix legjobb és legnépszerűbb fonott zsinórja, a 832 braid. Minden egyes tekercs zsinór vásárlásakor ajándékba adunk egy UV szűrős, polarizált lencséjű napszemüveget!!!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Szuper ajánlatban a Sufix legjobb és legnépszerűbb fonott zsinórja, a 832 braid. Minden egyes tekercs zsinór vásárlásakor ajándékba adunk egy UV szűrős, polarizált lencséjű napszemüveget!! videos mit smartphone downloaden!

A japán Sufix, és a Gore-Tex szövetéről világhírű amerikai Gore cég kooperációjából létrehozott, szenzációs paraméterekkel bíró, 21 download microsoft office for free 2016. századi fonott zsinór! Gore szakértelmének és a Sufix know-howjának, valamint az R8 fonási technológiának ötvözetéből alakult ki az új Advanced Superline jimdo fotos herunterladen.

A zsinór tulajdonságai miatt a dobások távolsága jelentősen növelhető, a pontosság fokozott a kisebb súrlódás , és a teljes kör keresztmetszet miatt kindle bücher gratisen. A termék irigylésre méltó méretű kopásállósággal, és rendkívül kis memóriával rendelkezik, felülete tapinthatóan sima. A zsinór sűrűsége nagyobb a konkurens márkák csúcstermékeivel összehasonlítva, és a csökkentett súrlódás miatt élettartama hosszabb, hangja halk ball games for free. A legmodernebb technológiával 8 szálból teljesen kör keresztmetszetűvé szőtt, szuperlágy, de emellett rendkívül erős zsinór, melynek ereje a súrlódások , közepette tűnik ki igazán herunterladen. Horgászat közben kivédhetetlenül találkozik a zsinórunk akadókkal, fa, beton, szikla felülettel. A Sufix 832-vel itt biztosan tarthatjuk a halat flash player voor chrome!

További információk

Vastagság

0,10 mm (5,9 kg), 0,13 mm (8,2 kg), 0,15 mm (9,2 kg), 0,18 mm (12 kg), 0,20 mm (13,5 kg), 0,24 mm (17,7 kg), 0,28 mm (22,8 kg), 0,33 mm (28,5 kg), 0,38 mm (36 kg), 0,42 mm (39 kg)

Márkák

Sufix

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sufix 832 fonott zsinór ajándék napszemüveggel – 120 m – zöld” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .