Sufix 832 fonott zsinór – 1500 m – zöld

A japán Sufix, és a Gore-Tex szövetéről világhírű amerikai Gore cég kooperációjából létrehozott, szenzációs paraméterekkel bíró, 21. századi fonott zsinór! Gore szakértelmének és a Sufix know-howjának, valamint az R8 fonási technológiának ötvözetéből alakult ki az új Advanced Superline.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A japán Sufix, és a Gore-Tex szövetéről világhírű amerikai Gore cég kooperációjából létrehozott, szenzációs paraméterekkel bíró, 21 youtube videos kostenlos downloaden mp3. századi fonott zsinór! Gore szakértelmének és a Sufix know-howjának, valamint az R8 fonási technológiának ötvözetéből alakult ki az új Advanced Superline hörspiel kostenlos downloaden mp3.

A zsinór tulajdonságai miatt a dobások távolsága jelentősen növelhető, a pontosság fokozott a kisebb súrlódás , és a teljes kör keresztmetszet miatt Download pc lkw games for free. A termék irigylésre méltó méretű kopásállósággal, és rendkívül kis memóriával rendelkezik, felülete tapinthatóan sima. A zsinór sűrűsége nagyobb a konkurens márkák csúcstermékeivel összehasonlítva, és a csökkentett súrlódás miatt élettartama hosszabb, hangja halk audible manager downloaden. A legmodernebb technológiával 8 szálból teljesen kör keresztmetszetűvé szőtt, szuperlágy, de emellett rendkívül erős zsinór, melynek ereje a súrlódások , közepette tűnik ki igazán herunterladen. Horgászat közben kivédhetetlenül találkozik a zsinórunk akadókkal, fa, beton, szikla felülettel. A Sufix 832-vel itt biztosan tarthatjuk a halat download zuma for free!

További információk

Vastagság

0,13 mm (8,2 kg), 0,15 mm (9,2 kg), 0,18 mm (12 kg), 0,20 mm (13,5 kg), 0,24 mm (17,7 kg), 0,28 mm (22,8 kg), 0,33 mm (28,5 kg), 0,38 mm (36 kg)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sufix 832 fonott zsinór – 1500 m – zöld” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .