Strike Pro Wormouth wobbler (096S)

2,290 Ft

Lassú és közepes sebességű bevontatásra, remek rezonanciával. Dobást követően hamar eléri a kívánt mélységet és vezetés közben végig meg is tarja. Kiváló a fenéken lapuló harcsa, süllő, csuka megtévesztésére.

Elfogyott

Cikkszám: eg-038f-096s Kategóriák: ,

Leírás

Mély járatú wobbler. Lassú és közepes sebességű bevontatásra, remek rezonanciával. Dobást követően hamar eléri a kívánt mélységet és vezetés közben végig meg is tarja mediathek chip. Kiváló a fenéken lapuló harcsa, süllő, csuka megtévesztésére. A vezető szem kialakítása a nagy terelő lapát közepére került, ezáltal a kisebb akadókat is jól veszi, mert ezt először a terelő lapát éri el roblox downloaden chromebook. (a beszakadás esélye kisebb lesz!)

Az évtizedes múltra visszatekintő fejlesztések során a Strike Pro tervezői rá jöttek arra, hogy a wobblerek mozgásán kívül, a vízben hallható zajok is kapásra ingerlik a halakat filme von youtube downloaden. Ezért néhány modell belsejébe golyókat építettek be, amelyek bevontatáskor csörgő, kattogó hangjukkal még inkább kapásra ingerlik a ragadozókat ls13 titanium addon kostenlos downloaden. Ezek a golyók a wobblerek kiegyensúlyozásában is jelentős szerepet játszanak, mind dobáskor, mind pedig vezetéskor.
Hossz: 7,2 cm

Súly: 22,2 g

Vontatási mélység: 4-7 m

Horog méret: 4#

Horog: VMC

Tensile: 15 kg

Úszó

 

 

Legfőképp ajánlott halfajok: Csuka, Harcsa, Süllő

További információk

Márkák

Strike Pro

Hossz (cm)

7,1

Súly

22g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Strike Pro Wormouth wobbler (096S)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .