Stég Product – Natural / Natúr / pop up bojli

A natúr pop-up bojlit azért találtuk ki, mert sokan az általuk favorizált illatot szeretnék használni. Mivel a lebegő bojli szerkezete olyan mint a szivacs, ezért bármilyen aromával, atraktorral is öntjük le azt, magába szívja, és szépen lassan a vízben felhőt képezve kibocsájtja magából.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A natúr pop-up bojlit azért találtuk ki, mert sokan az általuk favorizált illatot szeretnék használni. Mivel a lebegő bojli szerkezete olyan mint a szivacs, ezért bármilyen aromával, atraktorral is öntjük le azt, magába szívja, és szépen lassan a vízben felhőt képezve kibocsájtja magából gratis download lieder herunterladen. Különleges minőségű, közepesen gumis álagú pop up bojli. Elsőként Magyarországon a Stég Product fejlesztett ki ilyen jelegű pop-up bojlit bares für rares herunterladen!

 

 

Egy pár tulajdonsága ami alapján más mint a többi:
—olyan anyagból van aminek köszönhetően, lebegő képességét akár egy hétig is megőrzi deutschrap beats free.
—a gumis állaga miatt nagyon jól faragható nem törik, nem porlik szét!
—az állaga lehetővé teszi, mivel szivacs jelegű, hogy további aroma, aminó, és egyéb anyagot szívassunk fel vele manjaro!
—a felhasznált anyagok miatt a víznyomás nem hat rá, ezért a mély vízben is megőrzi lebegő képességét.

További információk

Tömeg 70 g
Méret

12mm, 18mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Stég Product – Natural / Natúr / pop up bojli” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .