0
Your Cart

A szénhidrátos bojlik összetéttele eltér a megszokott hallisztalapú bojliktól!


Mivel a nagyobb testű pontyoknak magas a szénhidrát igényük, ezért az ilyen típusú csalik eredményesebbek kapitális halakra.


Túlhorgászott vízeken is eredményes lehet, mivel ott már az óvatosabb, nagyobb testű halak nem veszik fel a klasszikus hallisztes bojlikat.


Egész évben használható, csak a beetetett mennyiséget kell változtatni a vízhőfok változásával. Hidegebb vízben kevesebb mennyiséget etessünk, melegedő vízben pedig emeljük az adagokat.


A magas szénhidráttartalmú összetevőket teljes értékű, könnyen emészthető fehérjehordozókkal társítottuk a tökéletes hatás érdekében. A magas tápértékű liszteket aminosavakkal, vitaminokkal és étvágyfokozóval egészítettük ki. Törpeharcsás vízeken jobban ki tudjuk kerülni a törpeharcsa kapásokat, mivel kevésbé szeretik az ilyen összetételű bojlikat.


Olyan ízesitésekkel kerül forgalomba, amely a pontyok számára jól beazonosithatóak, ezért iszapos talajon is könnyen megtalálják a nagypontyok. Sima, kemény külső felülete miatt könnyen dobócsövezhető. Pontyok mellett amúrhorgászatra is kiváló. Három ízesítésben kapható: Csípős barack, Tigrismogyoró, Édes kukorica.


  • Kiszerelés: 800 g
  • Átmérő: 20 mm
  • Íz: Chili + Barack
sp022058
Stég Carb Bojli Range SZ-1 Chili-Peach 20mm 800g

2,990 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×