Spro – Serie Walter Platinum Class 13m rakósbot

329,900 Ft

A Walter Tamás kétszeres egyéni világbajnok versenyhorgászunk nevével fémjelzett széria minden tagja igazi remekmű. Az évek során megszerzett tapasztalatai rendkívül sokat segítettek a bot megalkotásánál, hiszen ő is aktívan részt vett a tervezésben.

Elfogyott

Cikkszám: 2520-130 Kategóriák: ,

Leírás

A Walter Tamás kétszeres egyéni világbajnok versenyhorgászunk nevével fémjelzett széria minden tagja igazi remekmű. Az évek során megszerzett tapasztalatai rendkívül sokat segítettek a bot megalkotásánál, hiszen ő is aktívan részt vett a tervezésben ark survival evolved pc.

 

A bot rendkívül erős pontyozó, folyóvízi márnázó pálca, hihetetlen erőtartalékokkal és súlya ezek mellett mindössze 900 g house party app. Szinte hihetetlen, hogy mit kibír. A tagok vége minden toldásnál speciális erősítést kapott, tovább növelve így a tartósságot és az erőbehatásokkal szembeni ellenállást fotoen van iphone naar ipad. A legjobb választás rakósbotos nagyhalhorgászathoz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Spro – Serie Walter Platinum Class 13m rakósbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .