Spro Jig gamakatsu horoggal (3/0-7g)

750 Ft

A klasszikus ólom fejek nem hiányozhatnak egyetlen pergető horgász táskájából sem. Azonban az ólomszoknyás fejek már a múlté. A modern ragadozó halas horgászatban szinte már kivétel nélkül az ólomszoknya nélküli ólom fejet használják. A csali súlypontja sokkal előrébb kerül ezáltal pontosabb csalivezetést tesz lehetővé.

Cikkszám: 4931_kap-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

A klasszikus ólom fejek nem hiányozhatnak egyetlen pergető horgász táskájából sem. Azonban az ólomszoknyás fejek már a múlté. A modern ragadozó halas horgászatban szinte már kivétel nélkül az ólomszoknya nélküli ólom fejet használják. A csali súlypontja sokkal előrébb kerül ezáltal pontosabb csalivezetést tesz lehetővé. Az utóbbi időben elterjedt vékonyabb testű gumicsalik is gond nélkül felfűzhetőek erre a típusra. A horogszáron egy visszacsúszást gátló fül van amely igen fontos a megfelelő akasztás elérése érdekében. A SPRO gumihalfejek Gamakatsu horoggal vannak szerelve amelyek méltán a legelismertebbek a ragadozó hal horgászok körében. Egyedi hegykiképzésük garancia a biztos akasztásra.

4db/csomag

További információk

Márkák

Gamakatsu, SPRO

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Spro Jig gamakatsu horoggal (3/0-7g)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .