Spro – Freeliner 840 7+1cs nyeletőfékes orsó

13,600 Ft

Az új Freeliner széria elegáns kivitelezése mögött rendkívül precíz működés és magas színvonalú technikai megoldások rejlenek.

Elfogyott

Leírás

Az új Freeliner széria elegáns kivitelezése mögött rendkívül precíz működés és magas színvonalú technikai megoldások rejlenek. Az egyik technikai újdonság ezekben, az orsókban, hogy a normál mértnél jóval nagyobb orsócsapágyakat használtak, amelyek sokkal stabilabban állnak az orsóházban, ezáltal rendkívül sima futást és hosszabb élettartalmat biztosítanak. A Spro LCS-nyeletőfék rendszere itt is tökéletesen működik, ami garantálja a gyors akasztást. A hibátlan zsinórfeltöltési képességének köszönhetően nagy távolságokra is gubancmentesen dobhatunk. A másik technikai újítás, a megnövelt fék lamella méretek, dupla vastagságú filcbetétekkel, ezek hihetetlen finom fékbeállítást tesznek lehetővé. Az új freeliner orsók új lehetőségeket nyitnak a modern horgászatban!

 
-7 csapács + tűgörgő csapágy
-fokozatmentes visszaforgásgátló
-LCS-nyeletőfékes rendszer
-grafit orsóház és rotor
-erősített felkapó kar,
-S-Curve zsinórcsévélő rendszer
-alumínium távdobó dob
-grafit pótdob
-alumínium hátsó fék gomb
-finoman állítható első fék-rendszer
-nagyméretű első fék lamellák
-áttétel:5,1:1
-zsinórkapacitás:160/0,33

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Spro – Freeliner 840 7+1cs nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .