By Döme TEAM FEEDER Big River 300cm 100-250g feederbot

25,490 Ft

A blank (bottest) különleges összetételű karbon keverékéből készült, ez adja a vékony, mégis rendkívül erős botok alapját. Ezt követően felkerül rá +2 réteg extra merev karbon szövet, mely tovább erősíti a testet. Ez a technológia olyan anyagszerkezetet eredményezett, amely horgászat közben tulajdonképpen törhetetlen, mindemellett kellően rugalmas is maradt.

Leírás

Ha valaki a folyóvízi feederezéshez készült, jelenleg elérhető talán egyik legjobb feederbotot akarja, annak sem kell egy vagyont elkölteni! Aki értékeli a minőséget és a botfejlesztésbe fektetett rengeteg munkát, az nem hagyhatja figyelmen kívül ezt a botcsaládot. A blank (bottest) különleges összetételű karbon keverékéből készült, ez adja a vékony, mégis rendkívül erős botok alapját. Ezt követően felkerül rá +2 réteg extra merev karbon szövet, mely tovább erősíti a testet. Ez a technológia olyan anyagszerkezetet eredményezett, amely horgászat közben tulajdonképpen törhetetlen, mindemellett kellően rugalmas is maradt. Kiválóan teljesít olyan folyókon is, ahol 200-350 (!!!) gramm össztömegű végszereléket kell bevetni, hogy a sodrás ne tudja azt elvinni. A pontos dobásokat a megnövelt méretű, nagy keménységű SiC gyűrűk biztosítják, amelyek ellenállnak a fonott zsinór ?támadásának? is. Továbbá a spiccek duplatalpas gyűrűkkel vannak szerelve. A bot egy szép, modern designt kapott.

Termék adatok
Dobósúly : 100-250 g
Hossz (m) : 3
Gyűrűk száma : 11
Nyéltag átmérő (mm) : 14
Szállítási hossz (cm) : 154
Tömeg (g) : 215
Anyag : carbon
Akció : Extra-Extra-Heavy
Gyűrű típus : SIC
Nyélborítás : osztott EVA
Orsótartó típusa : csavaros
Tagok száma (db) : 2+3

További információk

Dobósúly (gramm)

100-250gramm

Hossz (cm)

300

Tagok száma (db)

2+3

Márkák

By Döme

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„By Döme TEAM FEEDER Big River 300cm 100-250g feederbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .