Silstar – Supa plus 4000FD elsőfékes orsó

20,559 Ft

Az orsóban 9db rozsdamentes por-védett csapágy és azonnali visszaforgásgátló van. Az orsó zsinórkapacitása 0,30/200m. Az orsó egy központi fém vázra épül fel ezáltal az orsó merevebb, erősebb, karcsúbb (penge vékony) mint a hagyományos vázszerkezetű társai. Az orsó hajtókarja fém, a hajtókar gombja ergonomikusan kialakított és csúszásmentes. Az orsó modern, nyújtott távdobó fém dobbal és grafit pót-dobbal van szerelve.

Elfogyott

Leírás

SILASTAR SUPA PLUS 4000FD szuper lassú dobemelés(12 hajtókarfordulat = 1 emelés és süllyesztés) 2db hajtómű beépítésével érte el a gyártó, ezáltal az orsó sokkal nagyobb erőkifejtésre képes, emellett a zsinór kép is sokkal homogénebb mint a hagyományos orsók esetében outlook mails nicht herunterladen. Az orsóban 9db rozsdamentes por-védett csapágy és azonnali visszaforgásgátló van. Az orsó zsinórkapacitása 0,30/200m. Az orsó egy központi fém vázra épül fel ezáltal az orsó merevebb, erősebb, karcsúbb (penge vékony) mint a hagyományos vázszerkezetű társai england hand db free font. Az orsó hajtókarja fém, a hajtókar gombja ergonomikusan kialakított és csúszásmentes. Az orsó modern, nyújtott távdobó fém dobbal és grafit pót-dobbal van szerelve geschenkgutscheine zumen.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Silstar – Supa plus 4000FD elsőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .