Shimano – Vengeance Tele surf horgászbot

Ezzel a Shimano Vengeance AX Surf bottal óriási távolságokat tudunk meghorgászni. Az eredetileg tengeri horgászatra kifejlesztett bot eredményesen használható nagyobb tavainkon, ahol 100 méter feletti dobások elérése a cél. Hatalmas bojlis dobások a Vengeance Surf bottal..

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A shimano a legkorszerűbb technológiát és a legmodernebb, szinte művészi gyártási eljárásokat használja. Botjai alkalmazkodnak a különböző horgászmódszerekhez, melyek mindegyike egyéni tulajdonságokat igényel Download windows 10 update for free. Akár csúcstechnológiájú, akár alacsony ár-fekvésű botokról beszélünk, a botok tervezésénél a mérnökök mindig a legjobb minőségű alapanyagokat használják fel roblox android for free. Ha egy alapanyag nevében az ?XT” betűket és egy számot lát az ember (pl.:XT100) ez a szénszál ellenőrzött körülmények közötti szakítószilárdságát jelöli tetris free windows 7. Minél nagyobb ez a szám, annál jobb a szénszál minősége és egyben az ára is magasabb. A horgászmódszerekhez alkalmazkodva, célszerű a különböző karbon anyagokat bioszálakkal és üvegszálakkal keverni herunterladen. Ezáltal a bot erősebbé, tartósabbá és rugalmasabbá válik a célzott horgászmódszernek megfelelően. Bármilyen alapanyag került felhasználásra a gyártás során, a horgász biztos lehet abban, hogy az elvárható horgászati igényeknek maximálisan megfelel, és hosszú időn át megbízható teljesítményt nyújtó felszerelést tart a kezében, ami élvezetes horgászatot nyújt a használójának ark survival evolved pc.

 

A Shimano cég fejlesztő mérnökei fő céljuknak tekintik, hogy a horgászok minden csoportjának technikai újításokat kínáljanak house party app. Annak ellenére, hogy a csúcstechnológiák rendkívül sikeresek és híresek, a legtöbb horgász nem engedheti meg magának, hogy nagy összegeket költsön a legmodernebb horgászfelszerelésekre fotoen van iphone naar ipad. Éppen ezért nagy örömmel mutatják be a Geofibert, ami egy természetes eredetű összetevő, nagy merevséget és erőt kölcsönöz az alsó és felső kategóriás botoknak lazarus herunterladen.

 

A világhírű Fuji orsótartók használata mellett a shimano több egyedi orsótartó megoldást is kifejlesztett, így a különböző rendeltetésű horgászbotokra egyéni megoldású shimano orsótartók kerültnek herunterladen.

 

Ezzel a Shimano Vengeance AX Surf bottal óriási távolságokat tudunk meghorgászni. Az eredetileg tengeri horgászatra kifejlesztett bot eredményesen használható nagyobb tavainkon, ahol 100 méter feletti dobások elérése a cél herunterladen. Hatalmas bojlis dobások a Vengeance Surf bottal.

További információk

Típus

420cm/120gramm (VBXSFTE4212), 420cm/150gramm (VBXSFTE4215), 420cm/170gramm (VBXSFTE4217), 420cm/200gramm (VBXSFTE4220)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano – Vengeance Tele surf horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .