Akció!

Shimano Vengeance BX Surf horgászbot (420cm 170g)

28,990 Ft 17,990 Ft

Ezzel a Shimano Vengeance AX Surf bottal óriási távolságokat tudunk meghorgászni. Az eredetileg tengeri horgászatra kifejlesztett bot eredményesen használható nagyobb tavainkon, ahol 100 méter feletti dobások elérése a cél. Hatalmas bojlis dobások a Vengeance Surf bottal.

Elfogyott

Cikkszám: VBXSFTE4217 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

A shimano a legkorszerűbb technológiát és a legmodernebb, szinte művészi gyártási eljárásokat használja. Botjai alkalmazkodnak a különböző horgászmódszerekhez, melyek mindegyike egyéni tulajdonságokat igényel cosmonaut. Akár csúcstechnológiájú, akár alacsony ár-fekvésű botokról beszélünk, a botok tervezésénél a mérnökök mindig a legjobb minőségű alapanyagokat használják fel pubg mobile herunterladen pc.

 

Ha egy alapanyag nevében az “XT” betűket és egy számot lát az ember (pl.:XT100) ez a szénszál ellenőrzött körülmények közötti szakítószilárdságát jelöli bilder aus internet downloaden. Minél nagyobb ez a szám, annál jobb a szénszál minősége és egyben az ára is magasabb. A horgászmódszerekhez alkalmazkodva, célszerű a különböző karbon anyagokat bioszálakkal és üvegszálakkal keverni ringtone download for free samsung. Ezáltal a bot erősebbé, tartósabbá és rugalmasabbá válik a célzott horgászmódszernek megfelelően. Bármilyen alapanyag került felhasználásra a gyártás során, a horgász biztos lehet abban, hogy az elvárható horgászati igényeknek maximálisan megfelel, és hosszú időn át megbízható teljesítményt nyújtó felszerelést tart a kezében, ami élvezetes horgászatot nyújt a használójának Star wars battlefront free download.

 

A Shimano cég fejlesztő mérnökei fő céljuknak tekintik, hogy a horgászok minden csoportjának technikai újításokat kínáljanak samsung galaxy s6 edge apps. Annak ellenére, hogy a csúcstechnológiák rendkívül sikeresek és híresek, a legtöbb horgász nem engedheti meg magának, hogy nagy összegeket költsön a legmodernebb horgászfelszerelésekre alben aus icloud herunterladen. Éppen ezért nagy örömmel mutatják be a Geofibert, ami egy természetes eredetű összetevő, nagy merevséget és erőt kölcsönöz az alsó és felső kategóriás botoknak ebooks kostenlosen deutsch amazon.

 

A világhírű Fuji orsótartók használata mellett a shimano több egyedi orsótartó megoldást is kifejlesztett, így a különböző rendeltetésű horgászbotokra egyéni megoldású shimano orsótartók kerültnek Download icloud for windows 7.

 

Ezzel a Shimano Vengeance BX Surf bottal óriási távolságokat tudunk meghorgászni. Az eredetileg tengeri horgászatra kifejlesztett bot eredményesen használható nagyobb tavainkon, ahol 100 méter feletti dobások elérése a cél adobe photoshop elements 2020 herunterladen. Hatalmas bojlis dobások a Vengeance Surf bottal.

 

 

-Hossza: 420 cm
-Súlya: 517 g
-Szállítási méret: 153cm
-Tagok száma: teleszkópos
-Dobósúly: 170 g
-Garancia 3év

További információk

Típus

390cm/20g(V39F), 420cm/20g(V42F)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano Vengeance BX Surf horgászbot (420cm 170g)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .