Shimano Twin Power SW-A elsőfékes orsó

Az SW technológia, amely korábban kizárólag a Stella orsót jellemezte, most bekerült az új Twin Power családba is. A TP5000SW-A, TP8000SWPGA és a TP10000SW-A modellek igazan erős, robosztus megjelenésű orsók, a nagytestű ragadozóhalak elejtéshez készültek.

Leírás

Az SW technológia, amely korábban kizárólag a Stella orsót jellemezte, most bekerült az új Twin Power családba is. A TP5000SW-A, TP8000SWPGA és a TP10000SW-A modellek igazan erős, robosztus megjelenésű orsók, a nagytestű ragadozóhalak elejtéshez készültek. A harcsapergetők is meg lesznek elégedve ezekkel a csúcskategóriás orsókkal, amelyek bővelkednek az olyan jellemzőkben, mint az AR-C dob, SR egy darabból készült orsótest és a vízálló és merev alátámasztású fékrendszer. A 8000-es orsó áttétele 4,9:1, míg az 5000-es modelleké 6,2:1. A tíz darab S-ARB golyóscsapággyal készült orsók igazi ?erőgépek?.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano Twin Power SW-A elsőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..