Shimano Stradic Ci4+ 2500FB elsőfékes orsó (stci42500fb)

58,990 Ft

Az FA modell teljesen átalakított, ránc-felvarrt változata, mely műszakilag is fejlettebb lett a típuselődnél. A Stradic Ci4 FB már az új Hagane Gear technológiával készül, tömege pedig csökkent 5 gr-mal.

Elfogyott

Leírás

Az FA modell teljesen átalakított, ráncfelvarrt változata, mely műszakilag is fejlettebb lett a típuselődnél. A Stradic Ci4 FB már az új Hagane Gear technológiával készül, tömege pedig csökkent 5 gr-mal.

Emellett a többi, működést befolyásoló jellemzői olyan irányban változott, hogy használata közben még könnyebbnek érezzük azt. Az FB már a legújabb G-Free Body szabadalommal készül, melynek lényege, hogy tömegközéppontját közelebb tervezték azorsó talpához, így az egy botra rögzítve értelemszerűen a horgász kezéhez is közelebb lesz. Ezáltal egy sokkal kiegyensúlyozottabb, könnyebb érzetű felszereléssel horgászunk, mely érzést az egyedülálló Magnumlite rotor csak tovább fokoz. További újítás a Coreprotect szabadalom, mely egy olyan speciális víztaszító bevonattal meggátolja, hogy nedvesség kerüljön az adott alkatrészbe – például a zsinórvezető görgőbe vagy rotorba.

 

Tömege:190g

Csapágy: 6+1

Áttétel: 5,0:1

További információk

Márkák

Shimano

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano Stradic Ci4+ 2500FB elsőfékes orsó (stci42500fb)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .