Shimano Stradic 4000XG FK elsőfékes orsó (st4000xgfk)

69,990 Ft

A Stradic FK nagy kihívás előtt áll, hiszen túl kell szárnyalnia a korábbi modellek hírnevét és  presztízsét. Műszakilag ugyan az előző modellalapjaira épült, ellenben mind külsőleg, mind pedig felszereltségben nagyot változott.

Elfogyott

Leírás

A Stradic FK nagy kihívás előtt áll, hiszen túl kell szárnyalnia a korábbimodellek hírnevét és presztízsét. Műszakilag ugyan az előző modellalapjaira épült, ellenben mind külsőleg, mind pedig felszereltségben nagyot változott. Már első ránézésre felismerhető a klasszikus fehérés ezüst színeiről, ebben a típusban azonban már a tovább fejlesztett technológiák munkálkodnak. Ilyen például a 6 SA RB + 1 RB csapágy, valamint az X-Ship hajtómű, mely a szuper halk futásért és a megbízható teljesítményért felel. A 2500-as és 4000-es méretek a szokásosnál nagyobb áttételüknek köszönhetően bevontatásnál gyorsabb sebességre képesek, míg az 5000-es testvérük magasabb teljesítményre hivatott.

Tömege: 280gramm

Áttétele: 6,2:1

Csapágy: 6+1

További információk

Márkák

Shimano

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano Stradic 4000XG FK elsőfékes orsó (st4000xgfk)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .