Shimano – Speedcast 8000 XTA (SPC8000XTA) távdobó orsó

54,900 Ft

Első pillanatra is látszik, hogy egy kompakt BIG PIT, azaz nagyhalas orósval állunk szemben. A Shimano a piacra dobta az SPEEDCAST családot, X-Ship rendszer, AR-C spool, 2 sebességfokozatú tekercselés, amely még jobb felcsévélést tesz lehetővé az orsódobon, ez természetesen a dobásoknál is hatalmas előnyt jelent, mert a dobótávolság így jelentősen megnőhet.

Elfogyott

Leírás

os sierra herunterladen

Első pillanatra is látszik, hogy egy kompakt BIG PIT, azaz nagyhalas orósval állunk szemben. A Shimano a piacra dobta az SPEEDCAST családot, X-Ship rendszer, AR-C spool, 2 sebességfokozatú tekercselés, amely még jobb felcsévélést tesz lehetővé az orsódobon, ez természetesen a dobásoknál is hatalmas előnyt jelent, mert a dobótávolság így jelentősen megnőhet the sims 4 downloaden. A 8000-as modell akár a bojlis és távdobó horgászok horgászok kedvenc orsója. Zárt A-RB csapágyak, a dob hidegen préselt alu dob, két tartalék karbon dobbal ellátott termék, így a zsinórválasztékunkat kellően tudjuk variálni download diashow for free german.

 

– Öntött alumínium orsóház

– Nagy átmérőjű zsinórvezető görgő

– Hiper hajtómű

– Öntött alumínium dob

– Kétsebességű dobemelés

– Kiegyensúlyozott forgórészek

– Hidegen sajtolt tányérkerék

– Azonnali visszaforgásgátló

– Úszó tengely II

– Ergonomikus orsótalp és hajtókarfogantyú

– Aero Wrap dobemelő rendszer

– 2db pótdob

– Nyeletőfékes dob II (Baitrunner Spool II)

– súly: 725g

– áttétel: 4,6:1

– kapacitás: 320m/0,40mm

– Termékkód: SPC8000XTA

– Garancia 3 év

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano – Speedcast 8000 XTA (SPC8000XTA) távdobó orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .