Shimano Catana CX 210MH pergető horgászbot (14-40g)

13,990 Ft

A shimano a legkorszerűbb technológiát és a legmodernebb, szinte művészi gyártási eljárásokat használja. Botjai alkalmazkodnak a különböző horgászmódszerekhez, melyek mindegyike egyéni tulajdonságokat igényel.

Elfogyott

Cikkszám: SCATCX21MH Kategóriák: ,

Leírás

A shimano a legkorszerűbb technológiát és a legmodernebb, szinte művészi gyártási eljárásokat használja. Botjai alkalmazkodnak a különböző horgászmódszerekhez, melyek mindegyike egyéni tulajdonságokat igényel herunterladen. Akár csúcstechnológiájú, akár alacsony ár-fekvésű botokról beszélünk, a botok tervezésénél a mérnökök mindig a legjobb minőségű alapanyagokat használják fel herunterladen. Ha egy alapanyag nevében az “XT” betűket és egy számot lát az ember (pl.:XT100) ez a szénszál ellenőrzött körülmények közötti szakítószilárdságát jelöli lieder zum herunterladen auf handy kostenlos. Minél nagyobb ez a szám, annál jobb a szénszál minősége és egyben az ára is magasabb.

 

A horgászmódszerekhez alkalmazkodva, célszerű a különböző karbon anyagokat bioszálakkal és üvegszálakkal keverni deutschlandkarte herunterladen. Ezáltal a bot erősebbé, tartósabbá és rugalmasabbá válik a célzott horgászmódszernek megfelelően. Bármilyen alapanyag került felhasználásra a gyártás során, a horgász biztos lehet abban, hogy az elvárható horgászati igényeknek maximálisan megfelel, és hosszú időn át megbízható teljesítményt nyújtó felszerelést tart a kezében, ami élvezetes horgászatot nyújt a használójának gta kostenlos downloaden pc.

 

Shimano cég fejlesztő mérnökei fő céljuknak tekintik, hogy a horgászok minden csoportjának technikai újításokat kínáljanak Download free windows 8. Annak ellenére, hogy a csúcstechnológiák rendkívül sikeresek és híresek, a legtöbb horgász nem engedheti meg magának, hogy nagy összegeket költsön a legmodernebb horgászfelszerelésekre microsoft word excel kostenlos downloaden. Éppen ezért nagy örömmel mutatják be a Geofibert, ami egy természetes eredetű összetevő, nagy merevséget és erőt kölcsönöz az alsó és felső kategóriás botoknak hoe netflix serie downloaden op laptop.

 

Geofiber 2010-es bemutatásával búcsút lehet inteni a Fine Crystal Carbon ( finom kristályos szénszál ) alapanyagoknak! Ezen botok akciója gyors és érzékeny, nem csekély erővel és fárasztási kontrollal bírnak download apps apple tv! A “VIBRA spot” orsótartó segítségével a műcsalik minden víz alatti rezdülése érezhető!

 

-Így jobb fogás esik a boton dobásnál, kapásnál és fárasztásnál pontosabban érzékelhető a hal minden megmozdulása Download weight watchers recipes for free.

-A Vibraspot-rendszer a fonott zsinór alkalmazása esetén a leghatékonyabb.

-vezetőgyűrűk anyaga:”Shimano Hardlite”

-könnyű és erős anodizált acél keretbe szerelt alumínium-oxid betétek, melyek ideális ideális erőeloszlást és teljesítményt nyújtanak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano Catana CX 210MH pergető horgászbot (14-40g)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .