Shimano Biocraft A Tele STC fly 9’0″ #5-6 legyező bot (TFBATE9056)

34,300 Ft

Biocraft S.T.C.: A négy részes legyező bot nagyszerű választás, melynek akciója bármelyik bottal felveszi a versenyt a világon. A bottest kialakításánál a ma létező legjobb karbon anyagot használtuk.

Elfogyott

Cikkszám: TFBATE9056 Kategóriák: ,

Leírás

A Biocraft Tele Fly bot ugyanolyan jó bot, mint a hagyományos kétrészes botok. Sok időbe telt, mire ezt a fantasztikus bottestet kialakítottuk, de most büszkén mutatjuk be. A rövid szállítási hosszt úgy sikerült elérni, hogy közben megmaradt a bot kitűnő akciója.
Biocraft S.T.C.: A négy részes legyező bot nagyszerű választás, melynek akciója bármelyik bottal felveszi a versenyt a világon. A bottest kialakításánál a ma létező legjobb karbon anyagot használtuk. Csak akkor lehet észrevenni, hogy S.T.C. bot, ha a könnyű szállíthatóság miatt, cserkelő horgászathoz is kiváló legyező bot, melyet tarthatunk akár felszerelt állapotban is, harcra készen autónkban, hogy a megfelelő helyen akár spontán is tudjunk egy jó legyezéssel vallatni.

 

 

Hossza: 274cm
száll hossz: 69cm
súlya: 89g
gyűrűk száma: 9
tagok száma: 5
AFTMA: 5/6
Garancia 3 év

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano Biocraft A Tele STC fly 9’0″ #5-6 legyező bot (TFBATE9056)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .