Akció

Shimano Baitrunner ST 4000 FB nyeletőfékes orsó

28,990 Ft

A Shimano újdonságai közül a legjobb ár/érték aránnyal bíró orsó a Baitrunner ST 4000RA. Ez az orsó olyan dobási tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Shimano 5 csapágyas Baitrunner orsói, pedig ebben mindössze 1 golyós és egy tűgörgős csapágy van.

Készleten

Leírás

A Shimano újdonságai közül a legjobb ár/érték aránnyal bíró orsó a Baitrunner ST 4000 FB. Ez az orsó olyan dobási tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Shimano 5 csapágyas Baitrunner orsói, pedig ebben mindössze 1 golyós és egy tűgörgős csapágy van. Megfelel olyan árakra figyelő horgászok számára, akik nem hajlandók a teljesítmény terén a kompromisszumokra. Az ergonomikus tervezés mellett a legkorszerűbb technikai újítások jellemzik ezt az orsót. A javított szabadonfutó nyeletőfék és hátsófék teljesítménye tökéletes. A dupla hajtókar, a rendkívül precíz belső szerkezet, a tökéletes fék és a kiváló futás emeli ezt az orsót a legjobbak közé. Lassú dobemelési rendszerének köszönhetően precíz zsinórcsévélést, valamint hosszú és pontos dobást tesz lehetővé.

További információk

Méret

6000, 10000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano Baitrunner ST 4000 FB nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .