Shimano – Baitrunner ST-RA nyeletőfékes orsó

A Shimano újdonságai közül a legjobb ár/érték aránnyal bíró orsó a Baitrunner STRA. Ez az orsó olyan dobási tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Shimano 5 csapágyas Baitrunner orsói, pedig ebben mindössze 1 golyós és egy tűgörgős csapágy van.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

A Shimano újdonságai közül a legjobb ár/érték aránnyal bíró orsó a Baitrunner STRA. Ez az orsó olyan dobási tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Shimano 5 csapágyas Baitrunner orsói, pedig ebben mindössze 1 golyós és egy tűgörgős csapágy van. Megfelel olyan árakra figyelő horgászok számára, akik nem hajlandók a teljesítmény terén a kompromisszumokra. Az ergonomikus tervezés mellett a legkorszerűbb technikai újítások jellemzik ezt az orsót. A javított szabadonfutó nyeletőfék és hátsófék teljesítménye tökéletes. A dupla hajtókar, a rendkívül precíz belső szerkezet, a tökéletes fék és a kiváló futás emeli ezt az orsót a legjobbak közé. Lassú dobemelési rendszerének köszönhetően precíz zsinórcsévélést, valamint hosszú és pontos dobást tesz lehetővé.

További információk

Méret

6000, 10000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano – Baitrunner ST-RA nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .