Shimano Aero Technium XT-C Távdobó orsó

168,000 Ft

Már látványnak is lélegzetelállító, ha pedig kézbe vesszük… szavakkal lenem írható ennek a magnézium testtel és rotorral készülő, – hihetetlen, de – mindössze 495 gramm súlyú orsónak a finomsága. A lassú dobemelés és az Aero Wrap II rendszer adja a tökéletes zsinórprofilt. 4.3:1 áttételével 102 cm zsinórt csévél fel a biomechanikus, mindkét oldalra szerelhető hajtókar egy fordulatára, amelyen fafogantyú biztosítja a kényelmet.

Elfogyott

Leírás

Már látványnak is lélegzetelállító, ha pedig kézbe vesszük… szavakkal lenem írható ennek a magnézium testtel és rotorral készülő, – hihetetlen, de – mindössze 495 gramm súlyú orsónak a finomsága. A lassú dobemelés és az Aero Wrap II rendszer adja a tökéletes zsinórprofilt. 4.3:1 áttételével 102 cm zsinórt csévél fel a biomechanikus, mindkét oldalra szerelhető hajtókar egy fordulatára, amelyen fafogantyú biztosítja a kényelmet. A világ végéről is gyorsan tekerhetjük vissza a szereléket, hallal vagy anélkül. Az ‘SR ‘ egy részből álló felkapókarral nem fordulhat elő a zsinór beszorulása a görgő alá, a hidegen kovácsolt mechanika pedig soha nem hagyja cserben. A soklemezes gyorsfék lehetővé teszi, hogy szabadonfutóról keményre állított fékre váltsunk mindössze fél fordulattal. 8, bevonatos A-RB csapágy és egy görgőcsapágy – 12 golyóscsapágynyi együttes teljesítménnyel – adja az orsó hihetetlen finom mechanikáját.

 

Méret: 12000

 

Szállítási idő: 2-5 munkanap

További információk

Méret

12000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano Aero Technium XT-C Távdobó orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .