Shimano Aero 4000FFA feeder orsó (AERO4000FDFA)

69,990 Ft

Nem meglepő, hogy a világhírű Shimano is lépést akar tartani a horgászati ágak fejlődésével, azok előretörésével, meg akar felelni a speciális, a horgászok által támasztott igényeknek. Európai viszonylatban a feeder horgászat ilyen szintű megerősödése indokolttá tette az ez irányú célzott fejlesztéseket is, így került fel a kínálatba a Shimano Aero Feeder 4000FA orsó.

Elfogyott

Cikkszám: AERO4000FFA Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Nem meglepő, hogy a világhírű Shimano is lépést akar tartani a horgászati ágak fejlődésével, azok előretörésével, meg akar felelni a speciális, a horgászok által támasztott igényeknek. Európai viszonylatban a feeder horgászat ilyen szintű megerősödése indokolttá tette az ez irányú célzott fejlesztéseket is, így került fel a kínálatba a Shimano Aero Feeder 4000FA orsó. Ebben az orsóban egyesül a Shimano kiváló mérnöki háttere és a japán precizitás, melynek eredménye, egy nagy teljesítményű, különleges designnal ellátott feeder orsó.

 

A Shimano Aero Feeder 4000FA orsón ami első ránézésre szembetűnő, az a túlméretes dob és rotor, valamint a kompakt orsóház. Az Aero orsócsaládból a Feeder 4000 FA rendelkezik a legnagyobb áttétellel (5,8:1) ami célzottan a közepes és nagy távolságban történő feeder horgászatokhoz lett kialakítva. Ez az orsó egy teljes hajtókat fordulattal 104 cm zsinórt csévél be, ami egyedülálló a 4000-es méretű orsók között. A túlméretes A-RC peremű dobról úgy pereg le a zsinór dobás közben, mintha puskából lőtték volna ki a végszerelékünket. Az orsó egy hidegen forgácsolt alumínium dobbal van szerelve, valamint egy darab eltérő zsinórtároló kapacitású szintén alumínium pótdobot ad hozzá a Shimano. Hogy az alátétzsinórral se kelljen bajlódni, ha esetleg vékonyabb zsinórral szeretnénk feltölteni a dobot, a gyár ad hozzá egy-egy műanyag szűkítő elemet, amit a dobra rápattintva, rögtön töredékére csökken a szükséges zsinór mennyisége. A dobon található zsinórklipsz lekereekített, mely alkalmassá teszi a kiakasztot zsinórklipszes horgászatra.

 

A Shimano Aero Feeder 4000FA orsó belsejében egy úgynevezett X-SHIP hajtómű gondoskodik a sima, egyenletes futásról. Ez a betűösszetétel az EXTRA SMOOTH & HIGH POWER szavak betűiből tevődik össze, tehát extra sima, nagy erő. A X-SHIP rendszerben a fogaskerék mindkét végén S-ARB csapágyat találunk, ráadásul a hajtómű rendszerét túlméretezték, ezzel érve el a tökéletes futást, a hosszú élettartamot és a hihetetlen erőt.

 

Tömege: 340gramm

Áttétele: 5,8:1

Csapágy: 3+1

További információk

Márkák

Shimano

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano Aero 4000FFA feeder orsó (AERO4000FDFA)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .