SBS – Soluble Eurostar Ready-Made bojlik (oldódó)

3,990 Ft17,950 Ft

Az Eurostar kész bojlicsalád receptje alapján elkészített oldódó változat, amely tojás hozzáadása nélkül készül. Összetétele teljesen megegyezik a főzött változattal, a tojást azonban a Gold Treasure adalékanyag helyettesíti.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az Eurostar kész bojlicsalád receptje alapján elkészített oldódó változat, amely tojás hozzáadása nélkül készül. Összetétele teljesen megegyezik a főzött változattal, a tojást azonban a Gold Treasure adalékanyag helyettesíti. A két bojli között viszont van egy óriási különbség. Az oldódó változat főzés nélkül készül, ezáltal az értékes összetevők veszteség nélkül maradnak meg a bojliban. Ennek következtében csalink körül olyan tápanyag dús felhő alakul ki, ami még az egyébként étvágytalan pontyokat is táplálkozásra ösztönzi. Használata az átlagosnál erősebb pontyállományú vizekre javasolt, hiszen a csali a vízhőmérséklettől függően 2?6 óra alatt ázik le a hajszálelőkéről.

 

 

Figyelem! Horgászataink során fokozottan ügyeljünk az oldódó bojli helyes tárolására, védjük az esőtől és a párától, ellenkező esetben megindulhat az oldódási folyamat!

 

 

Kiszerelés: 1 kg, 5 kg

 

Méret: 20 mm

 

Ízesítés:

Belachan (rák)
Cranberry & Black Caviar (áfonya-fekete kaviár)
Fish & Liver (hal és máj)
Frankfurter Sausage (frankfurti kolbászos)
Garlic (fokhagyma)
Green Crab (zöld rák)
Plum & Shellfish (szilva-kagyló)
Shellfish Concentrate (sűrített kagyló)
Squid & Octopus (polip-tintahal)
Squid Octopus & Strawberry Jam (polip-tintahal-eperkrém)
Strawberry Jam (eperkrém)
Sweet Plum (édes szilva)

További információk

Ízek

Belachan (rák), Cranberry & Black Caviar (áfonya-fekete kaviár), Fish & Liver (hal és máj), Frankfurter Sausage (frankfurti kolbászos), Garlic (fokhagyma), Green Crab (zöld rák), Plum & Shellfish (szilva-kagyló), Shellfish Concentrate (sűrített kagyló), Squid & Octopus (polip-tintahal), Squid Octopus & Strawberry Jam (polip-tintahal-eperkrém), Strawberry Jam (eperkrém), Sweet Plum (édes szilva)

Méret

20mm

Kiszerelés

1kg, 5kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SBS – Soluble Eurostar Ready-Made bojlik (oldódó)” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..