SBS – Soluble Eurostar Ready-Made bojlik (oldódó)

3,990 Ft17,950 Ft

Az Eurostar kész bojlicsalád receptje alapján elkészített oldódó változat, amely tojás hozzáadása nélkül készül. Összetétele teljesen megegyezik a főzött változattal, a tojást azonban a Gold Treasure adalékanyag helyettesíti.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az Eurostar kész bojlicsalád receptje alapján elkészített oldódó változat, amely tojás hozzáadása nélkül készül. Összetétele teljesen megegyezik a főzött változattal, a tojást azonban a Gold Treasure adalékanyag helyettesíti playstation systemsoftware herunterladen nicht möglich. A két bojli között viszont van egy óriási különbség. Az oldódó változat főzés nélkül készül, ezáltal az értékes összetevők veszteség nélkül maradnak meg a bojliban sms töne kostenlosen. Ennek következtében csalink körül olyan tápanyag dús felhő alakul ki, ami még az egyébként étvágytalan pontyokat is táplálkozásra ösztönzi autocad kostenlos downloaden. Használata az átlagosnál erősebb pontyállományú vizekre javasolt, hiszen a csali a vízhőmérséklettől függően 2?6 óra alatt ázik le a hajszálelőkéről fortnite ps4 herunterladen deutsch.

 

 

Figyelem! Horgászataink során fokozottan ügyeljünk az oldódó bojli helyes tárolására, védjük az esőtől és a párától, ellenkező esetben megindulhat az oldódási folyamat österreichliste at downloaden kostenlos!

 

 

Kiszerelés: 1 kg, 5 kg

 

Méret: 20 mm

 

Ízesítés:

Belachan (rák)
Cranberry & Black Caviar (áfonya-fekete kaviár)
Fish & Liver (hal és máj)
Frankfurter Sausage (frankfurti kolbászos)
Garlic (fokhagyma)
Green Crab (zöld rák)
Plum & Shellfish (szilva-kagyló)
Shellfish Concentrate (sűrített kagyló)
Squid & Octopus (polip-tintahal)
Squid Octopus & Strawberry Jam (polip-tintahal-eperkrém)
Strawberry Jam (eperkrém)
Sweet Plum (édes szilva)

További információk

Ízek

Belachan (rák), Cranberry & Black Caviar (áfonya-fekete kaviár), Fish & Liver (hal és máj), Frankfurter Sausage (frankfurti kolbászos), Garlic (fokhagyma), Green Crab (zöld rák), Plum & Shellfish (szilva-kagyló), Shellfish Concentrate (sűrített kagyló), Squid & Octopus (polip-tintahal), Squid Octopus & Strawberry Jam (polip-tintahal-eperkrém), Strawberry Jam (eperkrém), Sweet Plum (édes szilva)

Méret

20mm

Kiszerelés

1kg, 5kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SBS – Soluble Eurostar Ready-Made bojlik (oldódó)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .