SBS Soluble EuroBase Ready-Made bojlik (oldódó)

2,490 Ft

Minden horgász számára elérhető minőség, elérhető áron! Tudjuk, hogy nagyon sok pontyhorgász várta már azt a pillanatot, amikor az SBS egy mindenki számára megfizethető termékkel jelenik meg a piacon. Az SBS minőség természetesen ennél a terméknél is garantált! Sokan kérdezhetik joggal: hogyan lehetséges ilyen kedvező ár úgy, hogy mindez nem jár jelentős minőség romlással?

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Minden horgász számára elérhető minőség, elérhető áron! Tudjuk, hogy nagyon sok pontyhorgász várta már azt a pillanatot, amikor az SBS egy mindenki számára megfizethető termékkel jelenik meg a piacon. Az SBS minőség természetesen ennél a terméknél is garantált! Sokan kérdezhetik joggal: hogyan lehetséges ilyen kedvező ár úgy, hogy mindez nem jár jelentős minőség romlással? A válasz egyszerű: kísérletezés, fejlesztés és állandó tesztelés.

Igaz, hogy az SBS legdrágább adalékanyagai nem találhatóak meg az összetevők közt, azonban sikerült egy könnyen emészthető, akár hosszabb, több napos horgászaton is jól működő csalit összeállítani, amely oldódó változatban is forgalomba kerül. Fontos megjegyeznünk, hogy a felhasznált aromák ennél a csalinál megegyeznek a magasabb árfekvésű termékeknél használt jó minőségű aromákkal! Ezt a csalit elsősorban olyan helyzetben ajánljuk, amikor versenyen kívüli horgászatra készülünk, illetve olyan szituációban, ahol indokolt a nagy mennyiségű etetés! Oldódó tulajdonsága miatt gyorsan az etetésünkre találnak a halak. Szerintetek is megér egy próbát?

Kiszerelés: 1 kg

Méret: 20 mm

Ízesítés:
Frankfurter Sausage (frankfurti kolbászos)
Squid & Octopus (polip-tintahal)
Strawberry Jam (eperkrém)

További információk

Ízek

Frankfurter Sausage (frankfurti kolbászos), Squid & Octopus (polip-tintahal), Strawberry Jam (eperkrém), Tigernut, Krill, Garlic, Squid&Octopus&Mulberry

Méret

20 mm, 24mm

Kiszerelés

1kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SBS Soluble EuroBase Ready-Made bojlik (oldódó)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .