SBS – Fluro Pop Up lebegő bojli

Ez egy rendkívül élénk színű lebegő csali! A ponty köztudottan kíváncsi természetű hal és nagyon sokszor nem képes legyőzni kíváncsiságát. Ha Fluro Pop Uppal csalizunk, akkor csalink élénk fluoreszkálásával ki fog tűnni a többi csali közül, felkeltve ezzel a pontyok érdeklődését.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Ez egy rendkívül élénk színű lebegő csali! A ponty köztudottan kíváncsi természetű hal és nagyon sokszor nem képes legyőzni kíváncsiságát. Ha Fluro Pop Uppal csalizunk, akkor csalink élénk fluoreszkálásával ki fog tűnni a többi csali közül, felkeltve ezzel a pontyok érdeklődését. Erre a megfigyelésre alapozva használják nagyon sokan eredményesen ezt a csalit! A pineapple (ananász) ízesítésű fluro pop up az egyik leghatékonyabb amur csali, 2?3 cm-re a fenéktől számítva hajszálelőkén meglebegtetve! A kínálatban újdonságként megtalálható új színek és ízesítések további lehetőségeket kínálnak a Fluro Pop Up csalik használatakor.

 

Kiszerelés: 100 g

 

Méret: 10, 12, 14 mm, 16, 18, 20 mm

 

Ízesítés:
Bananarama (banán)
Cranberry (áfonya)
Frankfurter Sausage (frankfurti kolbászos)
Garlic (fokhagyma)
Pineapple (ananász)
Shellfish (kagyló)
Squid & Octopus (polip-tintahal)
Strawberry Jam (eperkrém)

További információk

Ízek

Bananarama (banán), Cranberry (áfonya), Frankfurter Sausage (frankfurti kolbászos), Garlic (fokhagyma), Pineapple (ananász), Shellfish (kagyló), Squid & Octopus (polip-tintahal), Strawberry Jam (eperkrém)

Méret

10, 12, 14 mm, 16, 18, 20 mm

Kiszerelés

100 gramm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SBS – Fluro Pop Up lebegő bojli” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .