SBS – Eurostar Boilie Wafters bojlik

Amennyiben Eurostar szériás bojlival indulunk horgászni, akkor semmiképpen ne hagyjuk otthon a bevetésre szánt bojlihoz azonos ízben kapható wafters horogcsalit. Akiknek több alkalommal segítettek már ezek a speciális csalik a betlizés elkerülésében, azok tudják, hogy miről beszélünk.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Amennyiben Eurostar szériás bojlival indulunk horgászni, akkor semmiképpen ne hagyjuk otthon a bevetésre szánt bojlihoz azonos ízben kapható wafters horogcsalit. Akiknek több alkalommal segítettek már ezek a speciális csalik a betlizés elkerülésében, azok tudják, hogy miről beszélünk. A dobozban vegyesen 10, 12, 14, vagy 16, 18, 20 mm-es golyók kerülnek kiszerelésre, tehát egy dobozban 3 féle méretű csali található! Hideg vízi horgászataink során jelentősen megnő az esélyünk a halfogásra a wafters használatával! A hideg vízi pontyhorgászat ideális csalija!

 

Kiszerelés: 100 g

 

Méret: 16, 18, 20 mm

 

Ízesítés:
Belachan (rák)
Cranberry & Black Caviar (áfonya-fekete kaviár)
Frankfurter Sausage (frankfurti kolbászos)
Garlic (fokhagyma)
Shellfish Concentrate (sűrített kagyló)
Squid & Octopus (polip-tintahal)
Strawberry Jam (eperkrém)
Sweet Plum (édes szilva)
Tutti Frutti

További információk

Ízek

Belachan (rák), Cranberry & Black Caviar (áfonya-fekete kaviár), Frankfurter Sausage (frankfurti kolbászos), Garlic (fokhagyma), Shellfish Concentrate (sűrített kagyló), Squid & Octopus (polip-tintahal), Strawberry Jam (eperkrém), Sweet Plum (édes szilva), Tutti Frutti

Méret

16, 18, 20 mm vegyesen

Kiszerelés

100 gramm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SBS – Eurostar Boilie Wafters bojlik” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .