SBS – Corn paszta

Hagyományos eljárással készített, erőteljes kukorica illattal és ízzel rendelkező paszta. Horogcsalinkra gyúrva, állagából adódóan akár 3?5 órán keresztül is képes csalinkon maradni. A pasztából kiáramló intenzív íz- és illatanyagok az idő előrehaladtával egyre távolabbra jutnak csalinktól a víz alsó rétegeiben, ezért a felkínált csalitól távolabb tartózkodó halak is hamar rátalálnak.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Hagyományos eljárással készített, erőteljes kukorica illattal és ízzel rendelkező paszta. Horogcsalinkra gyúrva, állagából adódóan akár 3?5 órán keresztül is képes csalinkon maradni. A pasztából kiáramló intenzív íz- és illatanyagok az idő előrehaladtával egyre távolabbra jutnak csalinktól a víz alsó rétegeiben, ezért a felkínált csalitól távolabb tartózkodó halak is hamar rátalálnak. A Corn Paste ideális csali többek között azokra a vizekre, ahol a bojlizás még nem általánosan elterjedt horgászmódszer, és túlnyomó részben kukoricával etetnek a helyi horgászok. Az év bármely időszakában sikeresen használhatjuk, hiszen ez egy vérbeli 4 évszakos csali!

 

Kiszerelés: 150 g

 

Ízesítés:
Corn (kukorica)

További információk

Ízek

Corn (kukorica)

Kiszerelés

150 gramm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SBS – Corn paszta” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .