SBS – 3 in 1 Turbo bait dip

A 3 in 1 Turbo Bait Dip elnevezés nem a véletlen műve, hiszen 3 féle alkalmazási mód is rendelkezésünkre áll a termék használatakor. Első és egyben a legelterjedtebb felhasználási mód, amikor a felkínált csalit a folyadékba mártjuk.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A 3 in 1 Turbo Bait Dip elnevezés nem a véletlen műve, hiszen 3 féle alkalmazási mód is rendelkezésünkre áll a termék használatakor. Első és egyben a legelterjedtebb felhasználási mód, amikor a felkínált csalit a folyadékba mártjuk. A sűrű folyadék a vízbe érkezés után folyamatosan oldódódva képez illatfelhőt, mely kb. 30?40 perc elteltével fog teljesen leoldódni a csaliról, majd elterül körülötte! Második felhasználási mód, amikor PVA hálóra juttatunk a folyadékból.

 

Vízbe érkezve a háló feloldódása után a folyadék a vízközt fog elterülni. A harmadik felhasználási mód, ha a csalizásra szánt bojliból néhány szemet a dipben hagyunk. A dip hihetetlen módon megkeményíti a golyókat. Minél tovább hagyjuk őket a sűrítményben, annál keményebb és aromásabb horogcsali lesz az eredmény! Az SBS 3 in 1 Turbo Bait Dip az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben használható termék, melyet sikerrel alkalmaznak a finomszerelékes és a nagyhalas horgászok is. Akár élő csalit, vagy kukoricát is ízesíthetünk vele! Az Eurostar bojlikkal azonos ízesítésekben kapható, PVA barát termék!

 

Kiszerelés: 80 ml

 

Ízesítés:
Belachan (rák)
Black Caviar (fekete kaviár)
Cranberry (áfonya)
Cranberry & Black Caviar (áfonya-fekete kaviár)
Frankfurter Sausage (frankfurti kolbászos)
Garlic (fokhagyma)
Green Crab (zöld rák)
Maple (juhar)
Plum & Shellfish (szilva-kagyló)
Shellfish Concentrate (sűrített kagyló)
Squid & Octopus (polip-tintahal)
Squid Octopus & Strawberry Jam (polip-tintahal-eperkrém)
Strawberry Jam (eperkrém)
Sweet Plum (édes szilva)
Tangerine (mandarin)
Tutti Frutti

További információk

Ízek

Belachan (rák), Black Caviar (fekete kaviár), Cranberry (áfonya), Cranberry & Black Caviar (áfonya-fekete kaviár), Frankfurter Sausage (frankfurti kolbászos), Garlic (fokhagyma), Green Crab (zöld rák), Shellfish Concentrate (sűrített kagyló), Squid & Octopus (polip-tintahal), Squid Octopus & Strawberry Jam (polip-tintahal-eperkrém), Strawberry Jam (eperkrém), Sweet Plum (édes szilva), Tangerine (mandarin), Tutti Frutti

Kiszerelés

250 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SBS – 3 in 1 Turbo bait dip” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .