Savage Gear The 3D Hybrid Pike műcsali – Green Silver Pike

Szuper realisztikus kiscsuka-imitáció, tele innovatív extrákkal! Páratlan 3D szkennelt részletek, a leggyanakvóbb ragadozót is becsapja és brutális támadásra készteti!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Szuper realisztikus kiscsuka-imitáció, tele innovatív extrákkal! Páratlan 3D szkennelt részletek, a leggyanakvóbb ragadozót is becsapja és brutális támadásra készteti! A lapátfarok hihetetlenül élénk, verető akciót biztosít, ketyegő csörgőjével az őrületbe kergeti a rablóhalakat! A tviszterfarokkal ultra lassan tudunk horgászni, a műcsali elülső fele ilyenkor nyugalomban marad, csak a farok végez csábító, provokáló mozgást. Nagyon fogós kombináció a kényes, gyakran óvatos nagy csukákra! Ha a farok lefelé hajlik, a hátsó részre ható erők a csali orrát lefelé kényszerítik, így több-kevésbé azonos mélységben vezethető. Ha a farok felfelé ível, a víz ellenállása felfelé kényszeríti a csuka orrát, így az a felszínre úszik és közvetlenül alatta úszik, hullámot tolva és a felszínt borzolva. Az innovatív horogszerkezet a hal megakasztása után elválik a testtől. A drótváz egy beépített forgóhoz csatlakozik, így a halaknak nagyon nehéz a műcsali súlyát kihasználva megszabadulni a horogtól akkor is, ha a saját tengelyük körül pörögnek. Az elmés szerkezet a csali lágy részeit is megvédi a rablók fogaitól. Tartalék farkak kaphatók hozzá. 0-1,8 m mélységben vezethető. Verseny minőségű horgok és alkotóelemek jellemzik. Rozsdamentes acél, akasztáskor a testtől elváló drótváz, csavarmenettel felerősíthető farkak (Lapátfarok eltávolítható csörgővel). Lassan süllyedő 17 cm-es méret 1-es méretű horoggal, 25 cm-es méret pedig 2/0 + 1/0-ás méretű horgokkal szerelve.

 

Szállítási idő: néhány nap

További információk

Méret

17 cm/ 45 g, 25 cm/ 130 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Savage Gear The 3D Hybrid Pike műcsali – Green Silver Pike” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .