Savage Gear Line Thru Trout – Dark Brown Trout

Egy valódi pisztráng szuper részletes 3D szkennelésével készült! Az innovatív, csalin átfutó zsinóros rendszer lehetővé teszi, hogy a horgot akár a csali hasán, akár a hátán is elhelyezzük, attól függően, hogyan szeretnénk horgászni.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Egy valódi pisztráng szuper részletes 3D szkennelésével készült! Az innovatív, csalin átfutó zsinóros rendszer lehetővé teszi, hogy a horgot akár a csali hasán, akár a hátán is elhelyezzük, attól függően, hogyan szeretnénk horgászni. Amikor a hal megtámadja a csalit és megakasztjuk, a gumitest felcsúszik a zsinóron, a haltól eltávolodik, így a hal nem tudja a műcsali súlyát használni ahhoz, hogy azt kirázza a szájából! A hal mozgása annyira hasonlít a valódira, amennyire csak azt el lehet képzelni – gyakorlatilag úgy úszik, mint egy igazi pisztráng és a legrafináltabb csukát is támadásra ingerli! 3 méretben, 15 cm, 20 cm és 30 cm, lassan süllyedő és mérsékelten süllyedő kivitelben. Egyedi dupla tüskével ellátott segédhorog van a 20 és 30 cm-es változatoknál. Hálószövettel megerősített test, melynek köszönhetően nagyon nehezen szakad a csali. EU verzió 49 szálas drótelőkével és a hasi részen elhelyezett horgokkal készre szerelve.

További információk

Méret

15 cm/ 35 g, 15 cm/ 40 g, 20 cm/ 93 g, 20 cm/ 98 g, 30 cm/ 290 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Savage Gear Line Thru Trout – Dark Brown Trout” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .