Savage Gear 3D Roach Shine Glider wobbler – Firetiger

Szuper részletesen kidolgozott bodorkaimitáció, a legélethűbb és legprovokálóbb úszó mozgással! A szűkített V-csukló és a TPE farok (ami remek csapkodó, verető mozgást produkál a vízben) egyszerűen ellenállhatatlan a ragadozók számára.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Szuper részletesen kidolgozott bodorkaimitáció, a legélethűbb és legprovokálóbb úszó mozgással! A szűkített V-csukló és a TPE farok (ami remek csapkodó, verető mozgást produkál a vízben) egyszerűen ellenállhatatlan a ragadozók számára download newspaper articles. Kiváló vontatásos horgászathoz is, egészen lassú sebességnél is kitűnő kilengő, kígyózó mozgással! Ultra hegyes Savage Gear Y-hármashorgokkal szerelve spiele gratis downloaden ohne anmeldung. 3D szkennelt részletek. Lassan felúszó, szuper a megállításokkal tarkított vezetéshez. Közepesen mélyre törő: 1 – 2,5 m. Tág sebességhatárok közt is jól működik ls19 hof bergmann downloaden.

 

Szállítási idő: néhány nap.

További információk

Méret

13,5 cm/ 28 g, 18 cm/ 65 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Savage Gear 3D Roach Shine Glider wobbler – Firetiger” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .