Savage Gear 3D Roach Jerkster wobbler – Perch

Szuper kidolgozottságú bodorkaimitáció, remek jobbra-balra kitérő akcióval rángató és pöccintgető (jerk és twitch) vezetésnél, széles kilengő kígyózással folyamatos bevontatásnál!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Szuper kidolgozottságú bodorkaimitáció, remek jobbra-balra kitérő akcióval rángató és pöccintgető (jerk és twitch) vezetésnél, széles kilengő kígyózással folyamatos bevontatásnál! Hihetetlenül provokáló mozgása van, nagy oldalvillantásokkal ? egyszerűen ellenállhatatlan a ragadozóknak! A háta felől nyíló egyedi kamrának köszönhetően variálni tudjuk a műcsali hangját és a süllyedési sebességét! A nagyon lassan süllyedőtől a közepesen gyorsan süllyedőig, a csendestől a nagyon zajosig ? briliáns újítás! Ultra hegyes Savage Gear Y-hármashorgokkal szerelve. 3D szkennelt részletekkel. Tartalék dugó és golyókészlet mellékelve. Ultra sekélyen vezethetőtől a közepes gyorsan süllyedőig variálható. Dupla hátsó kulcskarika.

 

Szállítási idő: néhány nap.

További információk

Méret

6,3 cm/ 8 g, 9 cm/ 20 g, 11,5 cm/ 37 g, 14,5 cm/ 66 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Savage Gear 3D Roach Jerkster wobbler – Perch” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .