Savage Gear 3D Pop Frog 70 20g Green Frog béka

2,590 Ft

Ez a Savage Gear lágy testű műcsali egy béka 3D szkennelése alapján készült, hihetetlenül részletes békautánzat. A csuka horgászatára fejlesztették ki, a töklevelesek felszínén vagy sekély vízben is vezethető, rövid botspiccrántásokkal, a víz felszínén apró ugrásokkal közlekedő békát imitálva, buggyanó hangokat keltve.

Elfogyott

Cikkszám: 62029 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a Savage Gear lágy testű műcsali egy béka 3D szkennelése alapján készült, hihetetlenül részletes békautánzat. A csuka horgászatára fejlesztették ki, a töklevelesek felszínén vagy sekély vízben is vezethető, rövid botspiccrántásokkal, a víz felszínén apró ugrásokkal közlekedő békát imitálva, buggyanó hangokat keltve. A lágy PVC test és a tartós szilikon lábak úgy vannak kiképezve, hogy számos csukatámadásnak ellenálljanak. Nagyon hegyes kétágú horoggal vannak szerelve, a csomagban egy levehető kiegészítő egyes trailerhorog is található a még jobb akasztási arány eléréséhez. A 3D Pop Frog egy szuper felszíni műcsali minden aktív csukahorgász számára, szuper a sekély nílt vízen vagy a töklevelesekben hínárosokban, akadós területeken való horgászatra. 3D szkennelési technológia Csábító popper hang Lágy PVC test tartós szilikon lábakkal Nagyon hegyes kétágú horoggal szerelve Levehető kiegészítő egyeshorog

További információk

Hossz (cm)

7

Márkák

Savage Gear

Súly

20gramm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Savage Gear 3D Pop Frog 70 20g Green Frog béka” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .